در نشست با مسئولان روابط عمومی بیمارستانها مطرح شد: کسب مهارت ها و ایفای نقش اجتماعی مهمترین عامل برای حرفه ای شدن

| تاریخ ارسال: 1399/12/25 |
کسب مهارت ها و ایفای نقش اجتماعی مهمترین عامل برای حرفه ای شدن
در نشست با مسئولان روابط عمومی بیمارستانها مطرح شد:
کسب مهارت ها و ایفای نقش اجتماعی مهمترین عامل برای حرفه ای شدن
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: کسب مهارت ها و ایفای نقش اجتماعی برای حرفه ای شدن روابط عمومی ها ضروری است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر سید احمد احمدی در نشست با مدیران روابط بیمارستان ها عنوان کرد: داشتن نگاه مثبت، جدیت در انجام کار، رعایت استاندارد ها و کسب آموزش های لازم در روابط عمومی اهمیت دارد؛ لذا باید افراد تلاش کنند تا سطح توانمندی های خود را ارتقاء دهند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: جنس کار روابط عمومی متفاوت از سایر بخش ها است؛ لذا افراد باید تمرکز بیشتری برای ایفای نقش در این حوزه داشته باشند و به این نکته توجه کنند که ایفای درست نقش اجتماعی بیشترین احساس رضایت را به همراه دارد.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان ها جزو پیچیده ترین سازمان ها هستند، افزود: وظیفه مسئولان روابط عمومی است تا به ظرفیت های موجود در مراکز آموزشی درمانی توجه داشته باشند و امکانات موجود در بیمارستان ها را معرفی کنند.
در ادامه حسین دزفولی؛ دبیر تحریریه مدیریت روابط عمومی بیان کرد: سوژه های خبری و رویدادهای علمی در بیمارستان ها فراوان وجود دارد، فقط کافی است مسئولان روابط عمومی حساسیت ویژه ای به رخدادهای محل خدمت خود داشته باشند.
وی همچنین بر تقویت تعامل، تولید و ارسال اخبار به موقع از سوی مراکز برای باز نشر در سایت دانشگاه تاکید کرد.
در ادامه این نشست مسئولان روابط عمومی بیمارستان های دانشگاه علوم زشکی ایران نقطه نظرات خود را در خصوص چالش ها و موانع کار در روابط عمومی ها مطرح کردند و  در پایان نیز از مسئولان روابط عمومی بیمارستان حضرت رسول (ص)، حضرت فاطمه (س) رباط کریم و شهدای یافت آباد تقدیر شد.
پایان خبر
مرضیه رهنورد

دفعات مشاهده: 251 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر