توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد: طراحی سامانه انس برای اولین بار در نظام سلامت

| تاریخ ارسال: 1399/12/26 |
طراحی سامانه انس برای اولین بار در نظام سلامت
توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد:
طراحی سامانه انس برای اولین بار در نظام سلامت
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران از طراحی و راه اندازی سامانه انس برای اولین بار در کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر امیرحسین جلالی ندوشن؛ رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه عنوان کرد: سامانه انس یک سامانه جلب کمک های مردمی از طریق وب و یکی از شیوه های روزآمد در دنیا محسوب می شود.
دکتر جلالی بیان کرد: درسامانه انس پروژه های اولویت دار دانشگاه در حوزه های بهداشتی و درمانی، پژوهشی و فناوری و کمک به بیماران به مردم جامعه معرفی می شود تا افراد بر اساس نیت خیر و علاقمندی خود یک پروژه  را برای ارائه کمک انتخاب کنند.
وی گفت: اطلاعات مربوط به فرآیند اجرایی پروژه ها، درصد پیشرفت ، تامین اعتبار لازم  و تصاویر پروژه ها در این سامانه درج می شود.
دکتر جلالی هدف از راه اندازی سامانه انس را شناسایی و ساماندهی پروژه های موجود در نقشه راه دانشگاه عنوان کرد و افزود:  سامانه انس برای اولین بار در نظام سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران طراحی شده است.
وی تصریح کرد: انتظار می رود خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران سامانه انس را به دیگر افراد جامعه معرفی کنند تا کمک های مردمی به صورت سازماندهی تر دریافت شود.
پایان خبر
مرضیه ره نورد

دفعات مشاهده: 214 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر