دکتر کوهپایه زاده در جمع روسای دانشکده ها: کرونا واقعیتی که نظام آموزشی را متحول کرد

| تاریخ ارسال: 1399/12/26 |
کرونا واقعیتی که نظام آموزشی را متحول کرد
دکتر کوهپایه زاده در جمع روسای دانشکده ها:
کرونا واقعیتی که نظام آموزشی را متحول کرد
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: کرونا در سال ۱۴۰۰ نیز همراه ما است و نظام آموزش چاره ای جز تغییر رویکرد و تقویت آموزش مجازی ندارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده دوشنبه بیست و پنجم اسفند ۱۳۹۹ در جمع روسای دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹ کرونا یک متغیر آزاردهنده بود اما در همین شرایط سخت کرونایی و همچنین کمبود منابع اتفاقات ارزشمندی در بخش های علمی محقق شد.
وی با بیان اینکه بسیاری از روش های آموزشی ما متاثر از کرونا متحول شده، خاطرنشان کرد: در سال آینده نیز کووید همچنان وجود دارد، بنابراین باید در برنامه ریزی های آموزشی آن را مدنظر قرار دهیم و بدانیم هر چه قدر هوشمند تر عمل کنیم، نتیجه بهتری به دست می آوریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: روش های آموزشی در سال ۱۴۰۰ باید با شرایط جدید تغییر کند و روسای دانشکده ها باید به آموزش مجازی توجه بیشتری داشته باشند تا بیشترین استفاده را از آموزش های مجازی چه در کلاس ها و چه در بالین بیمار داشته باشیم.
وی با بیان اینکه دانشکده ها در کنار پژوهشکده ها و مراکز تحقیقات بدنه اصلی فعالیتهای علمی دانشگاه را تشکیل می دهند، ادامه داد: ۱۴۰۰ سال پایانی اجرای برنامه استراتژیک چهار ساله دانشگاه است و برنامه جدید با توجه به شرایط آینده علمی کشور و دنیا باید تدوین شود.
دکتر کوهپایه زاده گفت: اگر برنامه محور حرکت نکنیم به جای قابل پیش بینی نخواهیم رسید و اتفاقات روزمره ما را به جلو می برد. بنابراین ضرورت دارد، نقشه راه را به درستی ترسیم کنیم.
وی از جذب دانشجو از طریق کنکور سراسری در دو دانشکده تازه تاسیس داروسازی و دندانپزشکی در سال آینده خبر داد و افزود: ساختمان جدید بیمارستان فیروزآبادی نیز به زودی به بهره برداری می رسد تا علاوه بر ارائه خدمات درمانی به یک مرکز بزرگ آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران تبدیل شود.
بنا بر این گزارش تقویت کلینیک ها و آموزش درمان سرپایی به دانشجویان، اهمیت تله مدیسین، تعریف دوره های آموزشی مورد نیاز سایر کشورها و جذب دانشجوی خارجی، طراحی دورهای کوتاه مدت مهارتی و غیر مهارتی به صورت مجازی، توسعه ارتباطات بین المللی و برگزاری وبینارهای مشترک، ماموریت آموزشی هدفمند اعضای هیات علمی به خارج کشور، تقویت نگاه بهره وری در آزمایشگاه های شبکه ای، توجه به فناوری و تولید محصولات فناورانه در دانشکده ها با کمک مراکز رشد و ارتباط با صنعت و توجه بیشتر به آموزش اخلاق حرفه ای از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این نشست بود.
پایان خبر
حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 1315 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر