تجلیل از دکتر نادر توکلی در اختتامیه جشنواره «کرونا روایت»

| تاریخ ارسال: 1399/12/26 |
تجلیل از دکتر نادر توکلی در اختتامیه جشنواره «کرونا روایت»
در اختتامیه جشنواره «روایت کرونا» از دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس انجمن طب اورژانس کشور تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اختتامیه رویداد «کرونا روایت» با حضور محمد جواد ظریف؛ وزیر امور خارجه، ایرج حریرچی؛ معاون کل وزارت بهداشت، علیرضا رییسی؛ سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، محمد رضا ظفرقندی؛ رییس سازمان نظام پزشکی، پیروز حناچی شهردار تهران در برج میلاد تهران برگزار شد.
رویداد «کرونا روایت» در قالب‌های مختلف داستان، عکس، فیلم، نقاشی و محصولات رادیویی و تلویزیونی برای ثبت رویدادهای مرتبط با کرونا برگزار شد و هشت هزار اثر در رویداد «کرونا روایت» به دست سازمان نظام پزشکی رسید.

دفعات مشاهده: 1517 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر