• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

دکتر امید پورنیک دبیر شورای هماهنگی رویدادهای فناورانه کشور شد

| تاریخ ارسال: 1399/12/26 |
دکتر امید پورنیک دبیر شورای هماهنگی رویدادهای فناورانه کشور شد
دکتر امید پورنیک؛ مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان دبیر شورای هماهنگی رویدادهای فناورانه کشور منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدرضا منظم اسماعیل پور؛ رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت در حکمی دکتر امید پورنیک؛ مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران را به عنوان دبیر شورای هماهنگی رویدادهای فناورانه کشور منصوب کرد.
در این ابلاغ تهیه نقشه و تقویم رویدادهای ملی در زنجیره نوآوری حوزه سلامت با مشارکت دانشگاه های کل کشور به منظور هم افزایی، و همچنین گردآوری نظرات، تجربیات و درخواست های تمامی دانشگاه های کشور به عنوان وظایف دبیر شورای هماهنگی رویدادهای فناورانه مطرح شده است.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت همچنین با بیان اینکه شورای هماهنگی متشکل از مدیران فناوری تمامی دانشگاه های متصدی برنامه رویداد فناورانه، به علاوه نماینده دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت است، افزوده: بدیهی است هر رویداد نیز می تواند به طور تخصصی با مشارکت دانشگاه های منتخب با توجه به ظرفیت ها و زیرساخت های بومی برگزار شود.

دفعات مشاهده: 2099 بار   |   دفعات چاپ: 48 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر