ابتلای 80 درصد متخصصین طب اورژانس به کووید-19 طی مدت همه‌گیری تقدیر از خدمات اورژانسی‌ها در اختتامیه جشنواره کرونا روایت

| تاریخ ارسال: 1399/12/26 |
تقدیر از خدمات اورژانسی‌ها در اختتامیه جشنواره کرونا روایت
 ابتلای ۸۰ درصد متخصصین طب اورژانس به کووید-۱۹ طی مدت همه‌گیری
تقدیر از خدمات اورژانسی‌ها در اختتامیه جشنواره کرونا روایت
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس انجمن طب اورژانس کشور ضمن تشکر از خدمات پزشکان، پرستاران و تکنیسین‌های حوزه اورژانس کشور، گفت: اورژانس به عنوان پیشانی بیمارستان است و همکارانمان در این حوزه طی این مدت خدمت‌گذار مردم بودند. به طوری که علاوه بر ارائه خدمات به بیماران کووید-۱۹، اورژانس سایر بیماری‌ها را پوشش دادند.
در اختتامیه رویداد «کرونا روایت» که با حضور محمد جواد ظریف؛ وزیر امور خارجه، ایرج حریرچی؛ معاون کل وزارت بهداشت، علیرضا رییسی؛ سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، محمد رضا ظفرقندی؛ رییس سازمان نظام پزشکی و پیروز حناچی شهردار تهران در برج میلاد تهران برگزار شد، از حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ادبی، خدمتی و ...که در زمینه کرونا فعالیت کرده بودند، تجلیل شد.
در این مراسم از دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس انجمن طب اورژانس کشور نیز تقدیر شد.
دکتر توکلی در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در این باره گفت: سازمان نظام پزشکی با هماهنگی وزارت بهداشت مراسمی را با حضور وزیر امور خارجه، شهردار تهران و.... در برج میلاد برگزار کرد که به صورت مجازی پوشش رسانه ای داشت.
وی افزود: هدف از برگزاری این مراسم تجلیل از حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ادبی، خدمتی و ... بود که در زمینه کرونا فعالیت کرده بودند که از بین انجمن‌های علمی تخصصی کشور، از انجمن طب اورژانس نیز تجلیل شد و بنده به عنوان نماینده این انجمن حضور پیدا کردم تا از تمامی پزشکان حوزه اورژانس تجلیل شود.
دکتر توکلی با اشاره به حجم کاری پزشکان اورژانس در دوران همه‌گیری کرونا، گفت: در حوزه اورژانس از مجموعه خدمات فوریت‌های پزشکی در اورژانس‌های ۱۱۵ در سطح پیش بیمارستانی گرفته تا اورژانس‌های بیمارستانی، طیف وسیعی از ارائه خدمات را به مردم دارند. از تکنیسین‌های اورژانس پزشکی گرفته تا همکارانمان در بیمارستان‌ها که پزشکان و پرستاران اورژانس و متخصصین طب اورژانس را شامل می‌شود و در این ایام ارائه خدمت می‌کردند.
وی گفت: باید توجه کرد که در شرایط همه‌گیری کرونا، به دلیل لزوم ایزولاسیون بیماران مبتلا به کرونا، در برخی بیمارستان‌ها مجبور بودیم که بخش‌های ایزوله تنفسی اورژانس را جداسازی کنیم و عملا دو ورودی و دو اورژانس داشته و دو تریاژ را مستقر کنیم که این باعث شد ساعت کاری همکاران افزایش یافته و بار نیروی انسانی در این حوزه بالا رود.
وی گفت: در عین حال باید توجه کرد که طی این مدت، نزدیک به ۸۰ درصد متخصصین طب اورژانس به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شدند و شهدایی را در این حوزه داشتیم.
دکتر توکلی تاکید کرد: به هر حال اورژانس به عنوان پیشانی بیمارستان است و همکارانمان در این حوزه طی این مدت خدمت‌گذار مردم بودند. به طوری که علاوه بر ارائه خدمات به بیماران کووید-۱۹، اورژانس سایر بیماری‌ها را پوشش دادند که باید از آنها تشکر کرد.
پایان خبر
مژگان زینلی پور

دفعات مشاهده: 1829 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر