با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد: افتتاح پروژه های عمرانی در مرکز آموزشی درمانی شهید هاشمی نژاد

| تاریخ ارسال: 1399/12/27 |
افتتاح پروژه های عمرانی در مرکز آموزشی درمانی شهید هاشمی نژاد
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد:
افتتاح پروژه های عمرانی در مرکز آموزشی درمانی شهید هاشمی نژاد

در راستای سیاست های توسعه بیمارستانی و ارتقای کیفیت خدمات ؛ چندین  پروژه عمرانی در مرکز آموزشی درمانی شهید هاشمی نژاد با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در آستانه اعیاد شعبانیه ؛  پروژه های عمرانی مرکز آموزشی درمانی شهید هاشمی نژاد با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه و جمعی از خیرین افتتاح شد.
دکتر محسن عباسی؛ مدیر عامل بیمارستان هاشمی نژاد ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گزارشی از مراحل اجرایی ساخت و تکمیل پروژه ها عنوان کرد و افزود: به منظور رفع مشکلات موجود درمرکز و ارائه خدمات با کیفیت به بیماران ؛ برنامه توسعه تخت های بیمارستانی و بخش های پاراکلینیکی در دستورکارقرارگرفت و با حمایت خیرین هزینه های مالی این پروژه ها تامین شد.
 دکتر عباسی  اظهار کرد: احداث نمازخانه وبخش  پذیرش، انبار دارویی، افزایش تخت های ICU از ۶ تخت به ۲۱ تخت، ایجاد بخش آرمان (VIP)، ایجاد بخشCCU ( ۹تخت ) و Post CCU (۶ تخت)، ایجاد بخش سی تی اسکن و آنژیوگرافی، افتتاح بخش آندوسکوپی و جراحی عروق، نوسازی بخش یورو دینامیک، اصلاحات و تغییرات عمرانی در فضاهای موجود  از اهم پروژه های جدید بیمارستان شهید هاشمی نژاد است.
وی از طرح توسعه اتاق های عمل و اورژانس بیمارستان هاشمی نژاد در آینده نزدیک خبر داد.
در  ادامه دکترکوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد:خیرین ارزشمند نظام سلامت همواره در مرکز هاشمی نژاد حضور داشتند و زحمات زیادی را در احداث بخش های بیمارستانی کشیدند که جای تقدیر دارد.
 دکتر کوهپایه زاده افزود: امیدوارم بتوانیم از همراهی خیرین بزرگوار به خوبی در مسیر توسعه نظام سلامت استفاده کنیم.
وی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت گفت: به همت مجموعه محب پارس کارهای بزرگی در بیمارستان هاشمی نژاد انجام شده که امید است با این ارتباطات منطقی، قانونی و هم افزایی به طیف بهتری از نظام سلامت دست یابیم.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به ظرفیت گردشگری سلامت و مرکز تحقیقات موجود در این مرکز اشاره کرد و افزود: ایجاد مجمع خیرین سلامت و مراکز فناورانه برای تداوم کار سیستماتیک ضروری است.
دکتر کوهپایه زاده حمایت خود را در راستای توسعه پروژه های بیمارستانی و تسهیل فرآیندها اعلام داشت و افزود: امیدوارم در سال ۱۴۰۰ شاهد رویدادهای موثرتر و اجرایی تر در این مرکز باشیم.
  در ادامه رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن بازدید از بخش های جدید الاحداث از زحمات خیرین و همکاران تاسیسات بیمارستان تقدیر کرد.
 پایان خبر :
ره نورد

دفعات مشاهده: 281 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر