پیام تبریک مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه به دانشگاهیان به مناسبت آغاز سال نو

| تاریخ ارسال: 1399/12/27 |
بسم الله الرّحمن الرّحیم
یا مقلّب القلوب و الابصار یا مدبّر اللّیل و النّهار یا محوّل الحول و الاحوال حوّل حالنا الی احسن الحال.

سالی که گذشت سالی پر تلاطم برای تمامی مردم دنیا بود و ملت شریف ایران هم با این بلای عالم گیر مانند حوادث سالیان پیش، شجاعانه برخورد کرد و با روحیه ای بالا در کنار یکدیگربا نا ملایمات جنگید، در این میان البته تلاش و جان فشانی مجموعه درمانی کشور مایه عزت و آبروی ایران گردید. از این پس هم با استعانت از پروردگارو عنایت حضرت بقیّه الله (ارواحنا فداه)  مردم با روحیه ای روز افزون و پر امید  دوشادوش  همدیگر با  پیشامدها مقابله خواهند نمود . این تلخی ها خواهد گذشت و «اِنَّ‌ مَعَ العُسرِ یُسرًا». قطعاً آسانی در انتظار ملّت ایران است.
همکار گرامی سال نو را که با اعیاد پر خیر و برکت شعبانیه و ولادت با سعادت حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) تقارن یافته  خدمت شما تبریک و تهنیت گفته و از خدای منان  برای شما و خانواده محترم بهروزی و سلامتی را مسئلت دارم.
دکتر محمود عیسوی
مسئول نهاد دانشگاه

دفعات مشاهده: 187 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر