تقدیر از مدال آوران دانشگاه ایران در دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

| تاریخ ارسال: 1399/12/27 |
دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق شدند در دوازدهمین المپیاد علمی  دانشگاه های علوم پزشکی کشور رتبه دوم را در مجموع کسب کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مراسم تقدیر از مدال آوران  دانشجویان استعداد درخشان در دوازدهمین المپیاد علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران سه شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۹  با حضور دکتر کوهپایه زاده  برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این مراسم عنوان کرد: کسب این افتخار بزرگ را به همه  اساتید و دانشجویان تبریک عرض می کنم .
وی گفت: مهمترین عامل درکسب نتایج خوب المپیاد های علمی، مدیریت علاقمند و دلسوز است؛ باید توجه داشت نخبگی همیشگی است و این هنر مدیریت است که این استعداد ها را پرورش دهد.
دکتر کوهپایه زاده بیان کرد: المپیاد یک میدان و فرصت مناسب برای نمایش قابلیت ها و توانمندی های ذهنی افراد است که امیدوارم با برنامه ریزی بهتر، رفع موانع و اعتماد به نفس بالاتر در سال آینده، موفقیت های بیشتری کسب شود.
وی افزود: کسب رتبه های برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران در المپیاد علمی حاصل زحمات و کار تیمی دانشجویان است که جای تقدیر دارد.
در ادامه دکتر کوهپایه زاده حمایت خود را برای اجرایی  شدن طرح های ارزشمند  المپیاد علمی اعلام کرد.
سپس دکتر ابوالفضل باقری فرد؛ معاون آموزشی دانشگاه ضمن تبریک این موفقیت اظهار کرد: دانشجویان نخبه، کادر علمی دانشگاه در آینده را تشکیل می دهند؛ در واقع شرکت در المپیاد علمی زمینه ای برای برداشتن قدم های بزرگتر است.
در ادامه دکتر آنژیلا عطایی؛ سرپرست المپیاد علمی اعلام کرد: دانشجویان دانشگاه ایران موفق شدند در این دوره از المپیاد بهترین نتایج را درطی ۱۲ سال گذشته به دست آورند.
نایب رییس شورای مرکزی المپیاد علمی افزود: المپیاد علمی امسال؛ دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران در مجموع رتبه دوم کشوری را کسب کردند.
دکتر بیتا مهروی؛ سرپرست دبیرخانه ستاد استعدادهای درخشان دانشگاه در ابتدای جلسه گزارشی از عملکرد این دبیرخانه و اقدامات انجام شده در سال جاری ارائه داد و افزود: دانشجویان استعداد درخشان در دوران کرونا حضور فعال داشتند و در مراحل سه گانه المپیاد علمی امسال و در ۶حیطه مدال آور بودند.
وی از ایجاد نمایندگی دبیرخانه استعدادهای درخشان در بیمارستانها و توسعه حوزه فناوری در سال آینده خبر داد.
در پایان از مسئولان حیطه های مختلف و مدال آوران دوازدهمین المپیاد علمی در دو بخش تیمی و انفرادی تقدیر شد.
پایان خبر
مرضیه ره نورد

دفعات مشاهده: 369 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر