تبریک نوروزی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1399/12/27 |
تبریک نوروزی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیام تصویری، فرارسیدن نوروز ۱۴۰۰ را تبریک گفت.
وی ۱۳۹۹ را سالی سخت برای مردم ایران توصیف کرد و افزود: امیدوارم از مخاطرات همه گیری کرونا در سالی که گذشت به دور بوده باشید و در صحت و سلامت سال ۱۴۰۰ را آغاز کنید.
وی گفت: کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه های مختلف به ویژه کادر بهداشت و درمان زحمات زیادی را در یک سال گذشته متحمل شدند و اجازه ندادند کرونا مانعی برای انجام وظیفه شان باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان آرزو کرد: امیدوارم ویروس کرونا هر چه زودتر ریشه کن شود و در شرایطی بهتر، خدمات با کیفیت به مردم عزیزمان ارائه دهیم.

دفعات مشاهده: 317 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر