رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد: نقش حمایتی بهداشت در نظام سلامت/لزوم تداوم طرح شهید سلیمانی حتی بعد از ریشه‌کنی کرونا

| تاریخ ارسال: 1399/12/27 |
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح کرد:
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به نقش حمایتی بهداشت در نظام سلامت، یادآور شد: از طرح شهید سلیمانی حتی بعد از ریشه کن شدن کووید۱۹  غافل نشوید؛ می توانیم آورده های این طرح را باز هم در مسیر دیگری که نیاز است، سازماندهی کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده  چهارشنبه بیست و هفتم اسفند ۱۳۹۹ در جمع مدیران معاونت بهداشت و روسای شبکه های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: وابستگی به موضوع بهداشت در نظام سلامت به ویژه در همه گیری کرونا موجب شد تا مسئولان توجه بیشتری به مسائل بهداشتی نسبت به قبل داشته باشند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: استاندار تهران و فرمانداران هم نگاه حمایتی فعالانه به موضوع بهداشت دارند و این یک فرصت است که در سال ۱۴۰۰ باید برای نهادینه کردن بهداشت از آن بهره برداری شود.
وی ضمن تقدیر از رویکرد بهره ورانه و خودکفایی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، خاطرنشان کرد: در سال های اخیر تلاش ما همیشه این بوده با وجود همه کمبودهای مالی از شبکه های بهداشت و درمان حمایت کنیم.
دکتر کوهپایه زاده با بیان اینکه نقش بهداشت باید حمایتی باشد، افزود: کرونا نشان داد اگر نظام بهداشتی قوی نباشد، هزینه کردن در درمان پول حرام کردن است و نتیجه مطلوب هم نصیب مان نمی شود. واقعیت این است اگر هر میزان در حوزه بهداشت هزینه کنیم، نتیجه آن در سلامتی مردم دیده می شود.
وی با اشاره به نشست های برگزار شده با سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، گفت: بودجه بندی در نظام بهداشت و درمان باید تغییر کند و از شاخص تخت بستری به سمت شاخص میزان ارائه خدمت برود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: کارگروهی با مدیریت دکتر عشرتی برای حوزه بهداشت به همراه سایر صاحب نظران و دست اندرکاران خواهد شد تا در قالب یک تیم کارشناسی، روش های بودجه بندی بر اساس نیازهای بهداشت تدوین شود.
وی خاطرنشان کرد:  اصلاح روش تنظیم بودجه می تواند مسیر حرکتی ما را هموارتر کند و موجب شود، خدمات روانتر به مردم ارائه شود.
دکتر کوهپایه زاده در ادامه با بیان اینکه برنامه جامع علمی فناوری در ماه های نخست سال ۱۴۰۰ تدوین می شود، افزود: این برنامه مسیر هشت ساله دانشگاه را تعیین می کند و توسعه شبکه های بهداشت و درمان بر اساس آن برنامه ریزی خواهد شد.
وی با اشاره به تغییرات مدیریتی احتمالی پس از انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ۱۴۰۰، تاکید کرد: هشتاد درصد برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۰ باید در شش ماه ابتدایی به اتمام برسد.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به عدم تحقق بودجه طرح تحول سلامت در ۱۵ ماه گذشته، گفت: توجه به تولیدات فناورانه می تواند بخشی از کسری های منابع مالی را مترفع کند؛ در سال ۱۳۹۹ خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی ایران در زمینه فناوری دورخیز خوبی داشت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان با بیان اینکه مشارکتهای اجتماعی و همکاری های بین بخشی در طرح شهید سلیمانی متبلور شد، اظهار کرد: از طرح شهید سلیمانی حتی بعد از ریشه کن شدن کووید۱۹  غافل نشوید، می توانیم آورده های این طرح را باز هم در مسیر دیگری که نیاز است، سازماندهی کنیم.
پایان خبر
حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 237 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر