خدمت رسانی کارکنان بیمارستان شهید مطهری در چهارشنبه آخر

| تاریخ ارسال: 1399/12/28 |
خدمت رسانی کارکنان بیمارستان شهید مطهری در چهارشنبه آخر
کارکنان مرکز آموزشی و درمانی شهید مطهری چهارشنبه آخر سال ۱۳۹۹ آماده خدمت رسانی به مصدومان این روز بودند .
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید مطهری، با وجود اطلاع رسانی و هشدارهای لازم در مورد خطرات این روز به شهروندان، متاسفانه باز هم شاهد اتفاقاتی ناخوشایند در چهارشنبه سوری سال ۱۳۹۹ بودیم.
پزشکان و پرستاران بیمارستان شهید مطهری به همین منظور تمامی سعی و تلاش خود را برای خدمت رسانی به هموطنان آسیب دیده انجام دادند و تا پاسی از شب در حال ارائه خدمت به مصدومین حوادث بودند.
بنا بر این گزارش تا ساعت ۱۲ شب روز سه شنبه بیست و ششم اسفند ۱۳۹۹،  ۴۸ نفر به دلیل مصدومیت های ناشی از چهارشنبه سوری به بیمارستان شهید مطهری مراجعه کردند که تعداد ده نفر از آنها بستری شدند. بیشتر آسیب ها در ناحیه دست و صورت افراد بود که متاسفانه برخی آسیبها جدی بودند .

دفعات مشاهده: 766 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر