تقدیر دکتر جلیل کوهپایه زاده از خانواده بزرگ دانشگاه ایران در آستانه سال نو

| تاریخ ارسال: 1399/12/28 |
تقدیر دکتر جلیل کوهپایه زاده از خانواده بزرگ دانشگاه ایران در آستانه سال نو
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در آستانه ورود به سال نو، ضمن تبریک عید نوروز از تلاش یکساله همکاران و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران تقدیر کرد. وی سال خورشیدی یک هزار و چهارصد را آغازی نو برای دانشگاه علوم پزشکی ایران در نیل به اهداف یک دانشگاه نسل نو در قرن جدید دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: مراتب تهنیت و صمیمانه‌ترین شادباش‌ها را به حضور همه همکاران ارجمندم در دانشگاه علوم پزشکی ایران و خانواده های آنان و تمامی عزیزانی که در یک سال مخاطره و مقابله با کرونا همراه و حامی مان بودند، تقدیم می کنم.
وی تلاش های تک تک کارکنان در جایگاه های مختلف این دانشگاه بزرگ را ستودنی، توصیف کرد و افزود: سال خورشیدی یک هزار و چهارصد آغازی نو برای دانشگاه علوم پزشکی ایران در نیل به اهداف یک دانشگاه نسل نو در قرن جدید خواهد بود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه گفت: ساعات و روزهای پایانی سال ۱۳۹۹ در حال سپری شدن است؛ روزهایی که در آن، شیوع ویروس کرونا نه تنها کشور عزیزمان ایران که بسیاری از کشورهای جهان را با چالش جدی روبرو کرد.
وی افزود: در سالی که گذشت، تعدادی از هموطنان عزیزمان به این بیماری مبتلا شدند؛ تعدادی متاسفانه جان خود را از دست داده‌اند و تعدادی از مدافعان سلامت نیز به درجه رفیع شهادت رسیدند. اینجانب برای همه بیماران سلامتی، برای شهدای مدافع سلامت و درگذشتگان رحمت و غفران الهی و برای خانواده‌های داغدار صبر و شکیبایی آرزو می‌کنم و انشاالله هر چه زودتر به فضل خداوند مهربان این عارضه عمومی از کشورمان و از پهنه همه سرزمین‌های جهان دور شود و نشاط و رونق به جامعه بازگردد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم در سال پیش رو با مشارکت بیش از پیش همه اقشار دانشگاهی و با همتی مضاعف شاهد تحول و توسعه بیشتر آموزش عالی و توسعه همه بخش های دانشگاه و کشور باشیم.

دفعات مشاهده: 303 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر