بازدید از بیمارستان شهید فهمیده در اولین روز فروردین ۱۴۰۰

| تاریخ ارسال: 1400/1/2 |
بازدید از بیمارستان شهید فهمیده در اولین روز فروردین ۱۴۰۰
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران در اولین روز فروردین ۱۴۰۰ از بیمارستان شهید فهمیده بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر یوسف شفائی؛ معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران یکشنبه یکم فروردین ۱۴۰۰  به همراه مدیران و کارشناسان حوزه درمان این دانشگاه از بیمارستانهای شهید فهمیده و روانپزشکی ایران بازدید کردند.
در این بازدید از نزدیک وضعیت حضور متخصص مقیم، رسیدگی و نظارت بر امور درمانی، نحوه ویزیت بیماران مورد بررسی قرار گرفتند.
بازدید اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای اجرای طرح جامع امداد نوروزی ۱۴۰۰ برنامه ریزی و اجرا می شود و تا چهاردهم فروردین ادامه دارد۔ در این بازدیدها رعایت پروتکلهای بهداشتی کووید۱۹، وضعیت داروخانه، بخش اورژانس، واحدهای پاراکلینیک، بخش های ویژه، حضور متخصصان مقیم بیمارستان ها و رضایتمندی بیماران مورد بررسی قرار می گیرند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 261 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر