بازدید نوروزی از بیمارستانهای فیروزآبادی، لولاگر و شهدای یافت آباد انجام شد

| تاریخ ارسال: 1400/1/2 |
بازدید نوروزی از بیمارستانهای فیروزآبادی، لولاگر و شهدای یافت آباد انجام شد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در دومین روز بهار ۱۴۰۰ از بیمارستانهای فیروزآبادی، لولاگر و شهدای یافت آباد بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  دکترنادر توکلی؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، صبح روز دوم فروردین ۱۴۰۰ به همراه مدیر اداره حوادث معاونت درمان  از بیمارستانهای فیروز آبادی، لولاگر و شهدای یافت آباد بازدید کردند.
دکتر توکلی در این بازدید ضمن گفتگو با کارکنان و عیادت از بیماران بستری، وضعیت حضور متخصصین مقیم، وضعیت ارائه خدمات در پاراکلینیک ها، روند ارایه خدمات و رضایتمندی بیماران را  مورد بررسی قرار دادند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 287 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر