بازرسی های نوروزی معاونت غذا و دارو در حال انجام است

| تاریخ ارسال: 1400/1/3 |
بازرسی های نوروزی معاونت غذا و دارو در حال انجام است
با توجه به شرایط حساس کنونی و لزوم نظارت هرچه بیشتر و بهتر در امر ارائه خدمات رسانی به مردم عزیز کشورمان  کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران طبق برنامه های تنظیم شده در تمامی ایام تعطیلات نوروز۱۴۰۰ مشغول فعالیت و خدمت رسانی به شهروندان  هستند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، کارشناسان اداره نظارت بر دارو و مواد اعتیاد آور در قالب تیم های دو نفره و طبق برنامه تنظیم شده در ساعات صبح، عصر و شب از داروخانه های تحت پوشش مناطق تهران و شبکه ها بازرسی می کنند و در این بازدید ها ضمن عرض تبریک سال نو و قدردانی از زحمات یکساله داروخانه ها بر نحوه خدمات رسانی صحیح و بهینه نظارت می شود.
همچنین روزانه یک نفر همکار داروساز به همراه تیم اعزامی معاونت درمان جهت بازرسی از بیمارستان های تابعه از داروخانه، اورژانس و بخش های بیمارستانی و بررسی نحوه و چگونگی توزیع و ارائه دارو به خصوص داروهای مربوط به کرونا نظارت و نواقص مربوط را به منظور رفع آن گزارش می کنند.
برنامه کشیک نوروزی در معاونت نیز با حضور فعال روسای ادارات، کارشناس و دفتر مدیریت در حال اجرا و موارد و وظایف محوله بلافاصله پیگیری و گزارش می شود.
 این برنامه از ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ به طور مرتب و هر روزه در حال اجرا و تا پایان روز سیزدهم فروردین ۱۴۰۰ ارائه خواهد شد. ضمنا ۱۱۷ داروخانه شبانه روزی نیز در مناطق تحت پوشش در تمامی ساعات در حال فعالیت و ارائه خدمات هستند. تاکنون  ۱۵ داروخانه از داروخانه های تحت پوشش  این معاونت  توسط کارشناسان  دارویی  مورد بازدید قرار گرفت.
کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی،  آرایشی و بهداشتی از ۱۲ واحد تولیدی مواد غذایی و کترینگ هواپیمایی و ۴ مرکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی بازدید کرده اند و در خصوص رعایت موازین و پروتکل های بهداشتی و دستورالعملهای ستاد مبارزه با کرونا تذکرات و آموزشهای لازم ارائه شد. همچنین در خصوص نظارت بر برچسب اصالت کالاهای آرایشی و بهداشتی اقدامات لازم به عمل آمد.
 اداره تجهیزات پزشکی معاونت نیز از ابتدای شروع تعطیلات نوروزی فعالیت ویژه خود را شروع کرده و ۲۸ اسفندماه تا ۳۰ اسفند۹۹ بصورت شیف بندی در معاونت حضور داشته و تا نیمه شب جهت پاسخگویی به مسایل مراکز آنکال بودند .
در این ایام وضعیت فعالیت تجهیزات پزشکی بیمارستان ها از نظر امکان خدمات رسانی به بیماران رصد شد و نیز مدیریت تامین و توزیع اکسیژن مایع مراکز از فولاد مبارکه و سایر تامین کننده ها صورت پذیرفت و از ۲۸اسفند ماه تا روز دوم فروردین  تیم های بازرسی این مدیریت دو بیمارستان را بازدید کردند.
بازدید های صورت گرفته در محور های رصد کمبود تجهیزات و ملزومات پزشکی، بازدید انبار ملزومات پزشکی، بررسی وضعیت شناسه اصالت تجهیزات موجود در انبار ملزومات مصرفی، بررسی وضعیت تجهیزات و قطعات یدکی back up  موجود در بیمارستان، بررسی کنترل کیفی های صورت گرفته، بررسی برق ایمن و سیستم های ups بیمارستانی با هماهنگی تاسیسات، بررسی وضعیت اکسیژن مراکز  و بازدید از اورژانس و بخش های ویژه صورت می پذیرد.
کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت نیز به منظور حصول اطمینان از تأمین شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه بیماران متابولیک، ضمن انجام هماهنگی لازم با همکاران در بیمارستان حضرت علی اصغر و دیگر مراجع درگیر، جهت ایجاد ذخیره مناسب و ارسال این اقلام برای بیماران از طریق پست،  برای حصول اطمینان از کافی بودن موجودی شیرخشک های رژیمی طی برنامه ای ویژه  از ۱۳ داروخانه از داروخانه های  مناطق ۶ ، ۹ و۱۸ تحت پوشش دانشگاه بازرسی کردند.
همکاران اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل  در تعطیلات نوروزی به صورت شیف بندی در معاونت حضور داشته و پاسخگویی مراجعین و رسیدگی به شکایت های مردمی به صورت حضوری، تلفنی هستند.
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در راستای کنترل کیفی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی،دارو، مکمل و سنتی و همچنین ظروف و بسته بندی در تمام ایام تعطیل با حضورفعال کارشناسان آزمایشگاه امکان انجام آزمایش های کامل بر روی نمونه های ارسالی از مراکز تابعه دانشگاه را فراهم کرده است.
 آزمایشگاه نیز از ۲۸ اسفند ماه لغایت ۱۳ فروردین همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۳ فعال بوده و آماده پذیرش نمونه های ارسالی می باشد.

دفعات مشاهده: 201 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر