حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در بازدیدهای نوروزی ۱۴۰۰

| تاریخ ارسال: 1400/1/3 |
حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در بازدیدهای نوروزی ۱۴۰۰
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در سومین روز بهار ۱۴۰۰ از بیمارستانهای شفایحیاییان، شهید اکبرآبادی و شهدای هفتم تیر و کلینیک دندانپزشکی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران صبح سومین روز فروردین ۱۴۰۰ به همراه  دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان این دانشگاه از بیمارستانهای شفایحیاییان، شهید اکبرآبادی و شهدای هفتم تیر و کلینیک دندانپزشکی جمال زاده بازدید کردند.
دکتر کوهپایه زاده از نزدیک عملکرد و ارائه خدمت به بیماران در این سه بیمارستان  را مورد بررسی قرار داد و از تلاش همکاران خود قدردانی کرد. وی همچنین به کلینیک دندانپزشکی جمال زاده رفت و ضمن مثبت ارزیابی کردن عملکرد این کلینیک، توصیه‏ هایی به منظور ارائه هرچه بهتر خدمات درمانی به مراجعه‌کنندگان ارائه داد.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 360 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر