بازدید نوروزی از بیمارستان تازه تاسیس شهید سلیمانی و امام سجاد شهریار

| تاریخ ارسال: 1400/1/5 |
بازدید نوروزی از بیمارستان تازه تاسیس شهید سلیمانی و امام سجاد شهریار
بازدید نوروزی از بیمارستان تازه تاسیس شهید سلیمانی شهرقدس و امام سجاد شهریار
رییس و معاونین درمان، بهداشت و «غذا و دارو»  دانشگاه علوم پزشکی ایران در پنجمین روز بهار ۱۴۰۰ از بیمارستان تازه تاسیس شهید سلیمانی شهرقدس و بیمارستان امام سجاد (ع) شهریار بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده پنج شنبه پنجم فروردین ۱۴۰۰ از تمام بخشها و واحدهای پاراکلینیک بیمارستان شهید سلیمانی بازدید کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور متخصصان طب اورژانس، بیهوشی و اطفال را از ویژگی های مثبت این بیمارستان در تعطیلات نوروز دانست.
وی همچنین از بیمارستان امام سجاد بازدید کرد و از نزدیک ارائه خدمت به مردم در این مرکز  از جمله بخش های مربوط به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ و اورژانس را مورد ارزیابی قرار داد.
در بازدید های نوروزی امروز دکتر نادرتوکلی؛ معاون درمان، دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت و دکتر فاطمه فتحی؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشتند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 589 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر