با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد بازدید عیدانه از شبکه های بهداشت و درمان شهرقدس و ملارد

| تاریخ ارسال: 1400/1/5 |
بازدید عیدانه از شبکه های بهداشت و درمان شهرقدس و ملارد
با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد
بازدید عیدانه از شبکه های بهداشت و درمان شهرقدس و ملارد
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از شبکه های بهداشت و درمان شهرقدس و ملارد بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده پنجم فروردین ۱۴۰۰ به شبکه بهداشت و درمان شهرقدس رفت و از تمام واحدهای فعال شبکه بهداشت شهر قدس بازدید کرد.
در این بازدید دکتر سید حسین میرشریفی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرقدس خلاصه ای از روند اقدامات این شبکه در ایام تعطیل نوروز ارائه داد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین به همراه معاونان خود با فرماندار ملارد، مدیر شبکه بهداشت و درمان و نیز کارکنان این شبکه دیدار کرد.
دکتر کوهپایه زاده پس از حضور در شبکه بهداشت و درمان ملارد، ابتدا به واحد های این اداره سرکشی کرد و سپس نشست کوتاهی با مدیر و معاونان شبکه داشت.
 دکتر غلامرضا عسگری؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان ملارد در این نشست گزارشی در خصوص فعالیت های انجام شده در سال قبل به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان کرونا و نیز پروژه بیمارستان ملارد ارائه کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران سپس به محل پروژه بیمارستان ملارد رفت و به همراه فرماندار، معاونان دانشگاه، مدیر شبکه و مهندس پیمانکار پروژه از روند پیشرفت این بیمارستان بازدید کردند.
دکتر کوهپایه زاده اظهار امیدواری کرد بیمارستان ملارد تا اواسط خرداد ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.
در بازدید های نوروزی امروز دکتر نادرتوکلی؛ معاون درمان، دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت و دکتر فاطمه فتحی؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشتند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 479 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر