آغاز واکسیناسیون دانشجویان اینترن دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/1/6 |
آغاز واکسیناسیون دانشجویان اینترن دانشگاه علوم پزشکی ایران
 دانشجویان اینترن دانشگاه علوم پزشکی ایران در مجتمع آموزشی و درمانی حضرت رسول (ص) واکسن کرونا دریافت کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، پنج شنبه پنجم فروردین ۱۴۰۰ نوبت اول واکسن کووید-۱۹ به دانشجویان اینترن دانشگاه علوم پزشکی ایران در مجتمع بیمارستانی حضرت رسول اکرم(ص) تزریق شد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، اولویت اول دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در دریافت واکسن کرونا شامل دستیاران تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ، دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی در مرحله کارآموزی و کارورزی، پرستاران در مرحله کارآموزی در عرصه (مراکز درمانی) است.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 1321 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر