از سومین تا هفتمین روز بهار 1400 مرحله دوم بازرسی های نوروزی معاونت غذا و دارو  انجام شد

| تاریخ ارسال: 1400/1/9 |
مرحله دوم بازرسی های نوروزی معاونت غذا و دارو  انجام شد
از سومین تا هفتمین روز بهار ۱۴۰۰
مرحله دوم بازرسی های نوروزی معاونت غذا و دارو  انجام شد
کارشناسان معاونت غذا و دارو طبق برنامه های تنظیم شده در تمامی ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ مشغول فعالیت و خدمت رسانی به شهروندان  هستند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در مرحله دوم مانورهای  نوروزی کارشناسان مدیریت  دارو همه روزه در قالب ۳ تیم بازرسی سوم تا هفتم فروردین ۱۴۰۰ از داروخانه های بخش خصوصی و بیمارستان دولتی بازدید کردند.
در این مدت ۵۵ داروخانه خصوصی و ۱۶ داروخانه بیمارستانی در تهران و شبکه های تابعه مورد بازدید  قرار گرفت، همچنین روند ارائه خدمات رسانی داروخانه های شبانه روزی همه روزه مورد ارزیابی قرار می گیرد.
کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی،  آرایشی و بهداشتی نیز از چهار واحد تولیدی مواد غذایی، یک واحد تولیدی کارگاهی مواد غذایی، دو واحد تولیدی و مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی واقع در محدوده های پونک، گیشا و اتوبان ستاری بازدید کردند و در خصوص رعایت موازین و پروتکل های بهداشتی و دستورالعملهای ستاد مبارزه با کرونا تذکرات و آموزشهای لازم ارائه شد. همچنین در خصوص نظارت بر برچسب اصالت کالاهای آرایشی و بهداشتی اقدامات لازم به عمل آمد.
لازم به ذکر است کارشناسان این واحد در خصوص پایش سطح عرضه محصولات غذایی در سامانه audit نیز در راستای اهداف نظارتی ابلاغ شده از سازمان غذا و دارو اقدام کردند.
تیم های بازرسی کارشناسان اداره تجهیزات پزشکی نیز از سه بیمارستان و پنج شرکت توزیعی بازدید کردند. بازدید ها ی انجام گرفته در محور های رصد کمبود تجهیزات و ملزومات پزشکی، بازدید انبار ملزومات پزشکی، بررسی وضعیت شناسه اصالت تجهیزات موجود در انبار ملزومات مصرفی، بررسی وضعیت تجهیزات و قطعات یدکی back up  موجود در بیمارستان، بررسی کنترل کیفی های انجام گرفته، بررسی برق ایمن و سیستم های ups بیمارستانی با هماهنگی تاسیسات، بررسی وضعیت اکسیژن مراکز  و بازدید از اورژانس و بخش های ویژه انجام می پذیرد.
 کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت به منظور حصول اطمینان از تأمین شیرخشک های  رژیمی و غذای ویژه بیماران متابولیک، ضمن انجام هماهنگی لازم با همکاران در بیمارستان حضرت علی اصغر و دیگر مراجع درگیر، جهت ایجاد ذخیره مناسب و ارسال این اقلام برای بیماران از طریق پست برای حصول اطمینان از کافی بودن موجودی شیرخشک های رژیمی طی برنامه ای ویژه از روز سوم تا هفتم فروردین۱۴۰۰، از ۱۲ داروخانه و پنج عطاری بازرسی کردند.
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در راستای کنترل کیفی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، دارو، مکمل و سنتی و همچنین ظروف و بسته بندی در تمام ایام تعطیل با حضور فعال کارشناسان آزمایشگاه امکان انجام آزمایش های کامل بر روی نمونه های ارسالی از مراکز تابعه دانشگاه را فراهم کرده است. آزمایشگاه نیز از ۲۸  اسفند ماه لغایت ۱۳فروردین همه روزه از ساعت ساعت ۸ الی ۱۳ فعال  و آماده پذیرش نمونه های ارسالی است.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 157 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر