در دیدار نوروزی با معاون علمی و فناوری رییس جمهور و عضو هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد زیست بوم فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر توسعه

| تاریخ ارسال: 1400/1/10 |
زیست بوم فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر توسعه
در دیدار نوروزی با معاون علمی و فناوری رییس جمهور و و عضو هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
زیست بوم فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر توسعه
دکتر جلیل کوهپایه زاده در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به دیدار نوروزی انجام شده با دکتر سورنا ستاری؛ معاون علمی و فناوری رییس جمهور اظهار کرد: در دیدار با معاون علمی و فناوری رییس جمهور گزارشی از فعالیتهای انجام شده در زیست بوم فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۱۳۹۹ از جمله آماده سازی زیرساخت های فناورانه ارائه شد.
وی افزود: همچنین در مورد ساخت سایت فناورانه دانشگاه علوم پزشکی ایران (فب لب) گفتگو و مقرر شد در سه ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.
دکتر کوهپایه زاده فعال سازی مرکز شرکتهای دانش بنیان و مرکز کسب و کار در محل خوابگاه شقایق واقع در خیابان مطهری و همچنین پارک فناوری در مشکین دشت را از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست نوروزی برشمرد و ادامه داد: پارک فناوری مشکین دشت در حدود دو هزار متر بنا، آماده بهره برداری برای شرکتهای دانش بنیان و استارت آپی به صورت کارگاه های تولیدی است و همچنین فضایی در مساحتی حدود دو هکتار در کنار آن آماده مشارکت برای بخش های دیگر فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران خواهد بود.
وی در ادامه از برگزاری اولین جلسه هیات امنای پارک فناوری مشکین دشت در دو هفته آینده با مدیریت دکتر ستاری خبر داد و افزود: در این جلسه تکالیف مشخص دانشگاهی برای توسعه پارک با کمک استانداری و فرمانداری و معاونت فناوری ریاست جمهوری مشخص خواهد شد.
دکتر کوهپایه زاده گفت: افتتاح شتاب دهنده طب بازساختی و سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی ایران در بیمارستان شهید مطهری که آماده بهره برداری است، همزمان با جلسه هیات امنای پارک فناوری انجام می شود.
وی با اشاره به قول مساعد معاون علمی و فناوری رییس جمهور به منظور پرداخت مابقی بودجه های تخصیص داده شده برای دو پروژه طب بازساختی و فب لب دانشگاه علوم پزشکی ایران، افزود: در صورت تامین بودجه، این پروژه ها با قدرت و سرعت بیشتری جلو خواهند رفت.
دکتر کوهپایه زاده اظهار کرد: گزارش کمک خیرین به ویژه کمک ده میلیاردی موسسه محب پارس به پروژه طب بازساختی مورد توجه دکتر ستاری قرار گرفت و ایشان هم تاکید کرد که معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری هم در این زمینه مثل گذشته کمک ها را ادامه خواهد داد.
وی در پایان افزود:  در این دیدار معاون علمی و فناوری رییس جمهور حرکت دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر توسعه زیست بوم فناوری را مطلوب و سریع توصیف کرد.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 151 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر