تدوام حمایت ستاد اجرایی فرمان امام از فعالیتهای فناورانه دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1400/1/10 |
تدوام حمایت ستاد اجرایی فرمان امام از فعالیتهای فناورانه دانشگاه ایران
رییس ستاد اجرایی فرمان امام ضمن تایید حرکت دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر تحقق اهداف دانشگاه های نسل نو، گفت: از فعالیتهای فناورانه دانشگاه علوم پزشکی ایران حمایت می کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده در دیدار نوروزی با دکتر محمد مخبر؛ رئیس ستاد اجرایی فرمان امام و عضو هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی ایران گزارش مختصری از فعالیتهای این دانشگاه در سال گذشته را ارائه کرد.
توسعه پارک علم و فناوری و پردیس فناوری دانشگاه و همچنین مراکز رشد و شتاب دهنده از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.
دکتر مخبر نیز حرکت دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر تحقق اهداف دانشگاههای نسل نو را مطلوب ارزیابی و اعلام کرد: ستاد اجرایی فرمان امام آمادگی کامل برای تدوام حمایت از فعالیتهای فناورانه دانشگاه علوم پزشکی ایران را دارد.
وی همچنین در این نشست ضمن حمایت از تشکیل هیات امنا پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، بر استفاده از الگوهای موفق بین‌المللی و مشاورین زبده در این زمینه تاکید کرد.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 130 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر