دیدار نوروزی رییس دانشگاه ایران با کارکنان بیمارستان فیروزآبادی

| تاریخ ارسال: 1400/1/10 |
دیدار نوروزی رییس دانشگاه ایران با کارکنان بیمارستان فیروزآبادی
دیدار نوروزی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با کارکنان بیمارستان فیروزآبادی شهرستان ری انجام شد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران سه شنبه دهم فروردین ۱۴۰۰ از بیمارستان فیروز آبادی شهرستان ری بازدید کرد.
در این دیدار نوروزی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه دکتر رضا محمدی؛ معاون اجرایی این بیمارستان و دیگر اعضاء علاوه با حضور در جمع کارکنان و تبریک سال نو، ضمن آگاهی از مسائل موجود در حوزه های مختلف بیمارستان فیروزآبادی،  نظرات، پیشنهادات و راهکارهای لازم را برای رفع موانع و حل این مسائل مورد بررسی قرار داد.
لازم به ذکر است که دکتر کوهپایه زاده علاوه بر این در بخش های بستری خصوصا بخش بستری بیماران کرونا (تنفسی) و اورژانس بیمارستان فیروزآبادی حاضر شد و از بیماران عیادت کرد.
پایان خبر
ابراهیم همتی
عکس: داود نجفی

دفعات مشاهده: 201 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر