بازدید عیدانه دکتر کوهپایه زاده از بیمارستان های شهدای یافت آباد و لولاگر

| تاریخ ارسال: 1400/1/10 |
بازدید عیدانه دکتر کوهپایه زاده از بیمارستان های شهدای یافت آباد و لولاگر
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از دو بیمارستان شهدای یافت آباد و لولاگر بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران سه شنبه دهم فروردین ۱۴۰۰  در جمع کارکنان بیمارستان های شهدای یافت آباد و لولاگر حاضر شد.
وی در این دیدار نوروزی ضمن قدردانی از زحمات مدیریت و کارکنان این دو مرکز در طول یک سال گذشته در مقابله با بیماری کرونا، در خصوص مسائل و مشکلات موجود در بخش های مختلف با آنها گفتگو کرد و نظرات، پیشنهادات و راهکارهای لازم را برای رفع موانع و حل این مسائل و مشکلات در جهت ارائه هر چه بهتر خدمت رسانی به مردم و مراجعه کنندگان مورد بررسی قرار داد.
دکتر کوهپایه زاده همچنین با حضور در بخش های مختلف بستری خصوصا بخش بستری بیماران کرونایی (تنفسی) و اورژانس این دو بیمارستان از بیماران عیادت کرد.
پایان خبر
ابراهیم همتی
عکس: داود نجفی

دفعات مشاهده: 262 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر