اطلاعیه درخصوص نحوه تشکیل پرونده استخدامی پیمانی سال ۹۹

| تاریخ ارسال: 1400/1/11 |
اطلاعیه درخصوص نحوه تشکیل پرونده استخدامی پیمانی سال ۹۹
پیرو اعلام اسامی داوطلبان واجد شرایط جهت بررسی مدارک آزمون استخدامی مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۶ از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، ضروری است پذیرفته شدگان اولیه طبق جدول زمان بندی ذیل، با در دست داشتن کلیه مدارک اشاره شده به ساختمان مرکزی دانشگاه به نشانی : تهران، بزرگراه همت، جنب برج میلاد، ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران مراجعه کنند.
۱-  اصل و تصویر  تمامی صفحات  شناسنامه (در صورت تاهل اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه همسر و فرزندان)
۲-
اصل و تصویر  کارت ملی
۳- اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی
نکته: داوطلبان رشته های شغلی که در شرایط احراز تحصیلی شغل آنها مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا دکتری مشروط به داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی یا کارشناسی ارشد مرتبط ذکر شده است لازم است علاوه بر مدرک آخرین مقطع، مدرک مقاطع قبلی خود را حسب مورد برابر مفاد آگهی نیز ارایه نمایند.
۴- اصل و تصویر وضعیت طرح نیروی انسانی جهت رشته های مشمول طرح ( پایان طرح، معافیت، گواهی اشتغال به طرح، معرفینامه تداوم طرح و یا گواهی انصراف از طرح حسب مورد برابر مفاد آگهی )
۵- اصل و تصویر کلیه مدارک و تاییدیه های مربوط به سهمیه های انتخابی ( ایثارگری، معلولیت، بومی (بر اساس صفحه ۷ دفترچه آزمون استخدامی) و ... )
۶- دو قطعه عکس پشت نویسی شده
۷- پرینت کارنامه چاپ شده از سایت سازمان سنجش
۸- اصل و تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی و یا معافیت دائم (ویژه آقایان)
۹- اصل و تصویر گواهینامه ب(۲) یا پایه دوم (جهت رشته شغلی فوریتهای پزشکی)
۱۰- اصل و تصویر اولین و آخرین قرارداد مربوط به کارکنان قراردادی و فرم خلاصه ۵۰۲
۱۱- اصل و تصویر گواهی اشتغال و ریز سوابق بیمه و تائیدیه برای نیروهای شرکتی
۱۲- سایر مدارک مورد نیاز طبق مفاد دفترچه
۱۳- فرم تکمیل شده فعالیت در بخش کرونا (ویژه افراد مشمول امتیاز بخشنامه کرونا)
۱۴- گواهی مبنی بر موافقت با انصراف از طرح برای مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیرا پزشکان برای رشته های اختیاری

*تذکرات بسیار مهم*
۱. لیست اعلام شده به میزان یک / سه برابر (صرفاً بر اساس اظهارات داوطلب در ثبت نام) جهت بررسی اولیه مدارک افراد و به صورت مشروط بوده لذا پس از بررسی و تایید مستندات ارایه شده توسط داوطلب و ثبت اطلاعات، نتیجه نهایی توسط سازمان سنجش اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است طبق مفاد آگهی منتشر شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، اعلام نتیجه نهایی منوط به بررسی مدارک اعلامی می باشد و مسئولیت ناشی از عدم رعایت ضوابط و مقررات اعلام شده در آگهی برعهده شخص داوطلب بوده و چنانچه صحت اطلاعات اعلام شده توسط آنها در آزمون محرز نگردد، اولویت افراد کان لم یکن تلقی و از بین سایر متقاضیان به ترتیب اولویت های مقرر قانونی مندرج در آگهی جهت بررسی مدارک توسط دانشگاه مربوطه دعوت بعمل خواهد آمد. لازم به ذکر است لیست نهایی جهت دعوت به جلسه مصاحبه در رشته های شغلی مربوطه متعاقباً از طریق همین سایت اعلام خواهد گردید.
۲. بدیهی است عدم مراجعه داوطلب در زمان تعیین شده به منزله انصراف از انجام ادامه مراحل استخدامی تلقی و طبق مقررات از سایر افراد به جایگزینی ایشان دعوت بعمل خواهد آمد.
 جهت مشاهده جدول زمانبندی اینجا کلیک کنید.

دفعات مشاهده: 1589 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   1 نظر

نظر ارسال شده توسط ناشناس در تاریخ 1400/1/15
با سلام و احترام. دیگر نیاز به بارگزاری مدارک به صورت الکترونیکی نیست؟ تشکر