در اولین جلسه ستاد مقاومتی استان تهران در سال 1400 مطرح شد حمایت کامل دولت برای رفع موانع استقرار و بهره برداری از پارکهای علم و فناوری

| تاریخ ارسال: 1400/1/11 |
حمایت کامل دولت برای رفع موانع استقرار و بهره برداری از پارکهای علم و فناوری
در اولین جلسه ستاد مقاومتی استان تهران در سال ۱۴۰۰ مطرح شد
حمایت کامل دولت برای رفع موانع استقرار و بهره برداری از پارکهای علم و فناوری
جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان تهران به ریاست معاون اول رییس جمهور در شهرستان اسلامشهر برگزار و بر توجه به تکمیل، تجهیز و بهره برداری از پروژه های بیمارستانی در شهرستانهای ملارد، شهریار و شهر ری تاکید شد. همچنین توسعه فضای پارک علم و فناوری ملارد از ۵۰ هکتار به ۵۰۰ هکتار نیز مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اسحاق جهانگیری؛ معاون اول رییس جمهور  عصر سه شنبه دهم فروردین ۱۴۰۰ در اولین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان تهران با تبریک سال نو و با اشاره به تقارن سال جدید با اعیاد مذهبی اظهار امیدواری کرد، سال ۱۴۰۰ سال گشایش های بزرگ برای ملت ایران باشد و کشور بتواند از سختی ها و فشارها عبور کند.
وی با اشاره به اهمیت شهرستان های استان تهران اظهار داشت: هر یک از شهرستان های استان تهران به اندازه یک استان مسائل پیچیده و متعددی دارند که لازم است برای حل این مسائل عالمانه و به دقت برنامه ریزی شود.
دکتر جهانگیری با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، گفت: رهبر معظم انقلاب شعار چهار سال اخیر را در راستای حمایت از تولید تعیین کرده اند چرا که اقتصاد متکی به تولید قادر خواهد بود مسیر توسعه را فراهم و موانع را از پیش روی اقتصاد کشور بردارد.
وی با اشاره به اهمیت رشد و توسعه پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان، تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان، ایران را متحول خواهند کرد به شرط آنکه به آنها بها دهیم و مشکلاتشان را حل کنیم.
 معاون اول رییس جمهور گفت: سرانه آموزشی، بهداشت و درمان و رفاه برای حاشیه نشینان بسیار ضعیف است و باید ضمن آنکه تلاش می کنیم مردم به حاشیه شهرها مهاجرت نکنند، برای حل مسائل حاشیه نشینی نیز به صورت جدی برنامه ریزی کنیم.
وی با اشاره به ظرفیت بزرگ خیرین، بر ضرورت استفاده از توانمندی آنها برای حل مشکل حاشیه نشینی تاکید کرد و افزود: باید برای مسئولان کشور جا بیفتد که شهرستان های تهران مسائلشان مهم بوده و این مسائل در حقیقت مسائل اولیه مردم نظیر بهداشت و درمان و مدرسه است.
دکتر انوشیروان محسنی بندپی؛ استاندار تهران نیز در این نشست گزارشی از وضعیت شهرستان های استان تهران ارائه کرد و گفت: خوشبختانه با کاهش مستمر نرخ بیکاری در استان مواجه هستیم و ۳۲۲ واحد کاملاً راکد با اقدامات انجام شده فعال شده اند.
وی افزود: در سال‌های ۹۸ و ۹۹ اقدامات خوبی در راستای مرتفع کردن مشکلات زیرساختی واحدهای تولیدی در شهرک های صنعتی انجام شد که در همین راستا نرخ بیکاری در استان ۸.۴ دهم درصد کاهش یافت.
استاندار تهران با اشاره به راه اندازی بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس در پااین سال ۱۳۹۹، خاطرنشان کرد: سرانه تخت بیمارستانی در استان تهران شش دهم درصد به ازای هر هزار نفر است و انتظار داریم تا پایان دولت بیمارستان های ملارد، فیروزآبادی ری و امام خمینی شهریار که از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردارند، به بهره برداری برسند.
بنا بر این گزارش دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در اولین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان تهران در سال ۱۴۰۰ به دعوت استاندار تهران به منظور طرح موضوع نقش پارک های علم و فناوری در توانمندسازی و تقویت اقتصاد دانش بنیان حضور داشت.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 170 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر