برگزاری سومین جلسه هم‌اندیشی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع

| تاریخ ارسال: 1400/1/10 |
برگزاری سومین جلسه هم‌اندیشی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع
سومین جلسه هم­اندیشی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر جلیل کوهپایه‌زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران سه شنبه دهم فروردین ۱۴۰۰ در سومین جلسه هم اندیشی برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع ضمن تاکید بر لزوم اجرای این طرح از حمایت همه جانبه دانشگاه از این برنامه خبر داد.
بنا بر این گزارش دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در ابتدای جلسه به جمع بندی نظرات و پیشنهادهای ارائه شده توسط اساتید و خبرگان و ویژگی‌های رویکرد پیشنهادی پرداخت.
دکتر ابوالحسنی؛ عضو هیأت علمی موسسه ملی تحقیقات سلامت نیز نظرات خود پیرامون این رویکرد را ارائه کرد و در ادامه دکتر جهانگیری؛ معاون نظارت و برنامه‌ریزی سازمان نظام پزشکی به بیان الزامات لازم و آمادگی سازمان متبوع برای اجرای این برنامه پرداخت.
دکتر غفاری؛ مدیر کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی نیز بر لزوم نگارش نسخه اجرایی با رویکرد جدیدتاکید کرد. همچنین دکتر میرزایی؛ معاون محترم فنی، دکتر فتحعلیانی؛ مدیر گروه گسترش و دکتر نجفی؛ رئیس محترم گروه بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت در مورد الگوی مورد نظر و چالش‌های اجرایی آن، نظرات خود را بیان کردند.
در پایان جلسه دکتر عشرتی از سازمانهای ذی نفع درخواست کرد تا به منظور تشکیل یک کارگروه در راستای تعیین الزامات اجرایی پیاده سازی برنامه نظام ارجاع، نماینده تام الاختیار خود را معرفی کنند.
در این جلسه مدیران سازمان بیمه سلامت ایران، سازمان تأمین اجتماعی، سازمان نظام پزشکی، اعضای هیأت علمی و مدیران و کارشناسان ستادی معاونت بهداشت حضور داشتند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 137 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر