با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد بررسی وضعیت بهداشت و درمان رباط کریم در بازدید های نوروزی ۱۴۰۰

| تاریخ ارسال: 1400/1/11 |
بررسی وضعیت بهداشت و درمان رباط کریم در بازدید های نوروزی ۱۴۰۰
با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد
بررسی وضعیت بهداشت و درمان رباط کریم در بازدید های نوروزی ۱۴۰۰
وضعیت بهداشت و درمان رباط کریم در بازدید های نوروزی ۱۴۰۰ با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده یازدهم فروردین ۱۴۰۰ از شبکه بهداشت و درمان و همچنین بیمارستان حضرت فاطمه (س) رباط کریم بازدید کرد.
ساختمان مرکزی شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، پایگاه اورژانس ۱۱۵ و مرکز خدمات جامع سلامت شهید شاطریان از مراکز منتخب غربالگری و درمان سرپایی کووید۱۹ و در ادامه بیمارستان حضرت فاطمه (س) در برنامه بازدید نوروزی رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از شهرستان رباط کریم قرار داشت.
بنا بر این گزارش بازدید از بخشهای اورژانس، جراحی، عفونی کووید-۱۹ وسی تی اسکن در بیمارستان حضرت فاطمه انجام شد.
در این بازدید دکتر فتحی؛ معاون غذا و دارو، دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت، دکتر آقا خانی؛ رئیس دانشکده پزشکی و دکتر احمدی؛ مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشتند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 317 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر