آخرین بازدید های نوروزی هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/1/13 |
آخرین بازدید های نوروزی هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایران
آخرین بازدید های نوروزی هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایران
هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان شهید فهمیده، شهدای هفتم تیر، شهید هاشمی نژاد، حضرت علی اصغر و مرکز ۱۶ ساعته دهکده المپیک بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جمعه سیزدهم فرودین ۱۴۰۰  دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با کارکنان بیمارستان شهید فهمیده و مرکز ۱۶ ساعته المپیک دیدار کرد. وی در این بازید ضمن تبریک سال نو و تشکر از زحمات همکاران در روزهای تعطیل، وضعیت ارائه خدمات در این مراکز را مورد بررسی قرار داد.
دکتر ابوالفضل باقری فرد؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در روز طبیعت از بیمارستان شهدای هفتم تیر بازدید کرد. در بازدیدهای امروز دکتر بهروز قنبری؛ سرپرست مدیریت پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشت.
بنابر این گزارش  دکتر سید عباس متولیان؛ معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز روز گذشته؛ دوازدهم فروردین ۱۴۰۰ در بیمارستان های شهید هاشمی نژاد و حضرت علی اصغر حاضر شد و ضمن تبریک سال نو و تشکر از زحمات همکاران، ارائه خدمات درمانی و وضعیت رضایت مندی بیماران و همچنین حضور متخصصان مقیم را مورد پایش ارزیابی قرار داد.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 363 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر