• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

۲۰ فروردین ماه؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون فلوشیپ
قابل توجه داوطلبان؛
۲۰ فروردین ماه؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون فلوشیپ
طبق اعلام مرکز سنجش و آموزش پزشکی مهلت ثبت‌نام در آزمون فلوشیپ ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۰ پایان می‌یابد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به رأی صادره در موضوع ۸ نود و سومین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی، آزمون پذیرش دستیار دوره‌های تکمیلی تخصصی (فلوشیپ) به دانشگاه‌های علوم پزشکی واگذار شد.
پیش از این قرار بود این آزمون در دانشگاه‌های علوم پزشکی به صورت همزمان در خردادماه ۱۴۰۰ برگزار شود که بنابر اعلام دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی زمان آزمون به تعویق افتاد و آزمون در ۱۰ تیرماه برگزار می‌شود.
بر این اساس داوطلبان از ۱۹ اسفندماه ۱۳۹۹ مهلت یافتند نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند ثبت نام برای شرکت در این آزمون تا ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۰ ادامه دارد.
کارت ورود به جلسه آزمون در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه ۸ و ۹ تیرماه ۱۴۰۰ از طریق دانشگاه‌های متولی برگزاری آزمون توزیع می‌شود. آزمون کتبی (به صورت الکترونیک) روز پنجشنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۰ در یک مکان در هر دانشگاه و رأس ساعت ۹ صبح برگزار خواهد شد.
مراتب برگزاری آزمون دانشگاه علوم پزشکی تهران از طریق سایت azmoon.tums.ac.ir، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از طریق سایت http://msp.sbmu.ac.ir، دانشگاه علوم پزشکی ایران از طریق سایت https://iums.ac.ir/index.php?site=fmddsse و سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی از طریق سایت تحصیلات تکمیلی همان دانشگاه به اطلاع داوطلبان رسانیده می‌شود.
بررسی به اعتراضات آزمون کتبی روز جمعه ۱۱ تیرماه از طریق دانشگاه‌های متولی برگزاری آزمون انجام می‌گیرد.
آزمون شفاهی کلیه رشته‌ها برای پذیرش فلوشیپ از تاریخ ۱۲ تا ۱۶ تیرماه ۱۴۰۰ انجام می‌شود و اطلاع رسانی زمان و مکان برگزاری مرحله شفاهی آزمون برعهده دانشگاه‌های متولی برگزاری آزمون خواهد بود.

دفعات مشاهده: 225 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر