پاسخگویی اجتماعی از رویکردهای اصلی دانشگاه نسل نو

| تاریخ ارسال: 1400/1/14 |
پاسخگویی اجتماعی از رویکردهای اصلی دانشگاه نسل نو
اولین نشست برنامه ریزی به منظور اجرایی شدن بسته پاسخگویی اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده در شنبه چهاردهم فروردین ۱۴۰۰ در این نشست اظهار کرد: با توجه به شعار دانشگاه علوم پزشکی ایران مبنی بر تحقق دانشگاه نسل نو؛ باید توجه شود که یکی ازمهمترین وظایف دانشگاه های  نسل نو، پاسخگویی اجتماعی است.
وی افزود: در واقع پاسخگویی اجتماعی پایه اصلی دانشگاه های نسل نو در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، بهداشتی، درمانی، «غذا و دارو» و فناوری را تشکیل می دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: تشکیل اولین جلسه رسمی برنامه پاسخگویی اجتماعی در سال جدید نشان دهنده تاکید بر این مسئله مهم است و امیدوارم در سال ۱۴۰۰ اقدامات موثرتر و با ثبات تر درراستای پاسخگویی اجتماعی  انجام شود.
نشست اجرای برنامه پاسخگویی اجتماعی بر اساس اهداف درج شده در دستورالعمل وزارت بهداشت در سال جدید با حضور نمایندگان معاونت های دانشگاه علوم پزشکی ایران به صورت ماهیانه برگزار می شود.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 162 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر