• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

بیمارستان‌های تهران آماده افزایش مبتلایان کرونایی باشند

| تاریخ ارسال: 1400/1/14 |
بیمارستان‌های تهران آماده افزایش مبتلایان کرونایی باشند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران: در دو هفته اول فروردین شاهد افزایش بیش از ۶۶ درصدی مراجعان سرپایی به بیمارستان‌ها بودیم که نگران کننده است.
دکتر نادر توکلی در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونای استان تهران به درصد تغییرات از اول فروردین تا پایان دوازدهم فروردین اشاره کرد و افزود: میزان بستری شدگان متاسفانه بسیار بالا رفته و با افزایش ۷۵ و نیم درصدی مواجه هستیم که در واقع موج تازه این افزایش نیز در دوازدهم فروردین بود که از روزی ۳۰۰ بستری به ۶۰۰ بستری رسیده است.
وی گفت​: همچنین میزان بستری‌ها در بخش عادی ۱۸ و نیم درصد و در بخش ویژه ۳ و نیم درصد افزایش داشته است.
دکتر توکلی افزود: تعداد کل مراجعان به بیمارستان‌ها نیز دوازدهم فروردین نسبت به ۶ فروردین ماه ۶۱ درصد افزایش داشته و موج افزایش مراجعان نیز مربوط به دوازدهم فروردین است و ۷۶ و ۹ دهم درصد افزایش مراجعه سرپایی داشتیم.
وی گفت: تعداد فوت شدگان دوازدهم فروردین در مقایسه با ۶ فروردین نیز ۸۳ و ۸ دهم درصد افزایش داشته است و مقایسه هفته دوم نسبت به هفته اول هم روند افزایش را نشان می‌دهد.
دکتر توکلی افزود: ۴۳ درصد از جمعیت مبتلایان در بازه سنی ۶۰ سال به بالا بودند و ۷۲ و ۶ دهم درصد از فوت شدگان نیز در همین بازه سنی هستند.فوت شدگان زیر ۱۰ سال نیز ۱ و ۹ دهم درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: آنچه در بحث بیمارستان‌ها و مراجعان بیمارستانی مطرح بوده، این است که در هفته‌های سوم و چهارم فروردین باید مدیریت مناسبی صورت گیرد تا دچار مشکل نشویم و حداقل ۸ هزار تخت برای شهر تهران در آینده باید آماده داشته باشیم تا موج چهارم مدیریت شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تاکنون ۱۵ تا ۲۰ درصد کادر درمان بیمارستان‌ها نیز واکسینه شده اند.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دفعات مشاهده: 1375 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر