از هشتمین تا  سیزدهمین روز از بهار 1400 مرحله سوم بازرسی های نوروزی معاونت غذا و دارو انجام شد

| تاریخ ارسال: 1400/1/14 |
مرحله سوم بازرسی های نوروزی معاونت غذا و دارو انجام شد
از هشتمین تا  سیزدهمین روز از بهار ۱۴۰۰
مرحله سوم بازرسی های نوروزی معاونت غذا و دارو انجام شد
کارشناسان معاونت غذا و دارو طبق برنامه های تنظیم شده در تمامی ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۰ مشغول فعالیت و خدمت رسانی به شهروندان بودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، کارشناسان مدیریت دارو در مرحله سوم مانورهای نوروزی هشتم تا سیزدهم فروردین ۱۴۰۰ همه روزه در قالب ۳ تیم بازرسی از داروخانه های بخش خصوصی و بیمارستان دولتی بازدید کردند؛ در این مدت ۹۰ داروخانه خصوصی و ۱۲ داروخانه بیمارستانی در تهران و شبکه های تابعه بازدید و گزارش بازدید ها برای بررسی ارسال شده است.
همچنین روند ارائه خدمات رسانی داروخانه های شبانه روزی همه روزه مورد ارزیابی قرار گرفت. کشیک روزانه مدیریت نیز با حضور روسای ادارات، کارشناسان و دفتر مدیریت دارویی جهت پاسخگویی به ارباب رجوع و پیگیری موارد فوری در روزهای تعطیل برقرار بود.
کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی از هشتم نیز از یک کارخانه مواد غذایی، هفت مرکز عرضه محصولات غذایی و مراکز سطح عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی بازدید کردند و در خصوص رعایت موازین و پروتکل های بهداشتی و دستورالعمل های ستاد مبارزه با کرونا تذکرات و آموزشهای لازم ارائه شد. همچنین در خصوص نظارت بر برچسب اصالت کالاهای آرایشی و بهداشتی اقدامات لازم به عمل آمد.
لازم به ذکر است کارشناسان این واحد در خصوص پایش سطح عرضه محصولات غذایی در سامانه audit نیز در راستای اهداف نظارتی ابلاغ شده از سازمان غذا و دارو اقدام کردند.
 در این مدت تیم های بازرسی کارشناسان  اداره تجهیزات پزشکی از دو بیمارستان و ده شرکت توزیعی و همچنین در راستای نظارت بر توزیع اقلام به ویژه کالاهای کرونا از مجموعه اصناف سه را جمهوری که فعال بودند، بازرسی کردند.
بازدید های انجام گرفته در این ایام در محور های رصد کمبود تجهیزات و ملزومات پزشکی، بازدید انبار ملزومات پزشکی، بررسی وضعیت شناسه اصالت تجهیزات موجود در انبار ملزومات مصرفی، بررسی وضعیت تجهیزات و قطعات یدکی back up  موجود در بیمارستان، بررسی کنترل کیفی های صورت گرفته، بررسی برق ایمن و سیستم های ups بیمارستانی با هماهنگی تاسیسات، بررسی وضعیت اکسیژن مراکز  و بازدید از اورژانس و بخش های ویژه صورت پذیرفت و موارد و مشکلات مشاهده شده به مراکز تذکر داده شد .
کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت به منظور حصول اطمینان از تأمین شیرخشک های رژیمی و غذای ویژه بیماران متابولیک، ضمن انجام هماهنگی لازم با همکاران در بیمارستان حضرت علی اصغر و دیگر مراجع درگیر، جهت ایجاد ذخیره مناسب و ارسال این اقلام برای بیماران از طریق پست  برای حصول اطمینان از کافی بودن موجودی شیرخشک های رژیمی طی برنامه ای ویژه از روز  هشتم تا سیزدهم  فروردین۱۴۰۰، از ۶ داروخانه و همچنین از ۱۷ عطاری بازرسی کردند.
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو نیز در راستای کنترل کیفی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، دارو، مکمل و سنتی و همچنین ظروف و بسته بندی در تمام ایام تعطیل با حضورفعال کارشناسان آزمایشگاه امکان انجام آزمایش های کامل بر روی نمونه های ارسالی از مراکز تابعه دانشگاه را فراهم کرده است. آزمایشگاه  نیز  از۲۸ اسفند ماه لغایت۱۳فروردین همه روزه از ساعت ساعت ۸ الی ۱۳ فعال  و آماده پذیرش نمونه های ارسالی بود.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 271 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر