• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

برگزاری کارگاه آنلاین ابزار مطلوبیت و Mapping

| تاریخ ارسال: 1400/1/14 |
برگزاری کارگاه آنلاین ابزار مطلوبیت و Mapping

با آرزوی سالی پربار و سرشار از سلامتی و موفقیت، مرکز تحقیقات ارتقاء سلامت به اطلاع میرساند که:
در تاریخ دوشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۰، این مرکز کارگاه‌های آنلاین آشنایی با ابزارهای اندازه‌گیری مطلوبیت و Mapping  را به صورت پی در پی و در ساعات ۹ تا ۱۱ و ۱۱ تا ۱۲ برای دانشجویان رشته‌های اقتصاد سلامت، سیاستگذاری سلامت، مدیریت و اپیدمیولوژی برگزار می‌کند.
مدرس این کارگاه جناب آقای دکتر عامری، دکترای اقتصاد سلامت خواهند بود.
لازم به ذکر است که کلیه هزینه‌های این کارگاه بر عهده مرکز تحقیقات ارتقاء سلامت می‌باشد.

لطفا جهت رزرو این کارگاه مشخصات خود را به شماره ۰۹۲۲۷۱۴۰۹۲۱ پیامک کنید و حتما تاییدیه ثبت نام را دریافت نمایید. لینک جلسه در تاریخ مقرر برای شما ارسال خواهد شد.

دفعات مشاهده: 257 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر