معاون وزیر بهداشت تاکید کرد لزوم آمادگی بیشتر بیمارستان رباط کریم برای رسیدگی به بیماران کرونایی

| تاریخ ارسال: 1400/1/14 |
لزوم آمادگی بیشتر بیمارستان رباط کریم برای رسیدگی به بیماران کرونایی
معاون وزیر بهداشت تاکید کرد
لزوم آمادگی بیشتر بیمارستان رباط کریم برای رسیدگی به بیماران کرونایی
معاون درمان وزارت بهداشت در بازدید از بیمارستان جضرت فاطمه (س) در رباط کریم، بر لزوم تجهیز و آمادگی بیشتر این بیمارستان به عنوان یک مرکز مهم رسیدگی به بیماران کرونایی در جنوب غرب استان تهران تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت فاطمه رباط کریم، در بازدید دکتر قاسم جان بابایی؛ معاون درمان وزارت بهداشت، تعداد ۴ دستگاه ونتیلاتور و ۵ دستگاه بای پپ جهت تجهیز  ICU و بخش کووید تحویل این بیمارستان شد.
دکتر جان بابایی در این بازدید با اشاره به لزوم آمادگی تمامی بیمارستان‌های استان تهران برای روبرو شدن با موج های بعدی کرونا، وضعیت تخت‌های درمانی در مراکز درمانی شهرستان رباط کریم را مورد بررسی قرار داد و گفت: با توجه به اینکه بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) رباط کریم یکی از مراکز درمانی بیماران عفونی و کرونایی در جنوب غرب استان تهران است به دستگاه های اکسیژن ساز و سیستم های  درمانی نوین تجهیز شده و در صدد هستیم تا تعداد تخت های بخش ICU را افزایش دهیم. از این رو تعداد ۴ دستگاه ونتیلاتور و ۵ دستگاه بایپپ ( دستگاه اکسیژن ویژه) جهت تجهیز  I CU  و بخش کووید تحویل این بیمارستان داده شده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه شهرستان رباط کریم در کریدور اصلی جاده ای و اتوبان های مختلف قرار گرفته و مجروحان تصادفات جاده ای به بیمارستان رباط کریم اعزام می شوند، در صدد هستیم تاعلاوه بر بخش های I CU   که دراین مرکز درمانی به همت دکتر حامد اسدی شریف؛ مدیریت بیمارستان راه اندازی شده، بخش جدید آی سی یو  تروما با تخت های قابل اشاره ای ایجاد کنیم که البته کمکهای مادی جهت بازسازی تاسیسات این بیمارستان از دیگر اولویت های ما در رباط کریم است.
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه کمک های قابل اشاره ای برای بازسازی تاسیسات بیمارستان رباط کریم اختصاص یافته، افزود: از آنجا که این بیمارستان یکی از مراکز درمانی مهم درجنوب غرب استان تهران است، در صدد هستیم تا کمبود پزشکان متخصص در این شهرستان را سریعتر برطرف کنیم تا با تجهیزات کامل درمانی که این بیمارستان دارد، دیگر نیازی به مراجعه بیماران به بیمارستان های تخصصی نباشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تصمیم داریم تا بخش تولد این بیمارستان را به  یک مرکز درمان نازایی در جنوب غرب استان تهران تبدیل کنیم.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 138 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر