افتخار آفرینی دانشحویان پزشکی دانشگاه ایران در جشنواره ملی قرآن

| تاریخ ارسال: 1400/1/15 |
افتخار آفرینی دانشحویان پزشکی دانشگاه ایران در جشنواره ملی قرآن
افتخار آفرینی دانشجویان پزشکی دانشگاه  ایران  در "سی‌وپنجمین جشنواره ملی قرآن"

پیرو اعلام اسامی برگزیدگان جشنواره ملی توسط مرکز قرآن وزارت بهداشت، خانم الناز همتی دانشجوی پزشکی در رشته قرائت ترتیل  مقام اول و خانم ملیکا تاج الدینی دانشجوی پزشکی در حفظ موضوعی قرآن کریم مقام سوم  "سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت" را  کسب نمودند.

به گزارش مفداایران؛ پیرو اعلام اسامی برگزیدگان بخش آوایی جشنواره ملی توسط مرکز قرآن وزارت بهداشت، خانم الناز همتی در رشته قرائت ترتیل و خانم ملیکا تاج الدینی در رشته حفظ موضوعی قرآن موفق شدند مقام‌های اول و سوم ملی را در "سی و پنجمین جشنواره ملی  قرآن و عترت"  کسب نمایند.

"سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت" با حضور دانشجویان قرآنی کلیه دانشگاه‌های کشور از جمله دانشگاه علوم و معارف اسلامی، دانشگاه‌های آزاد، پیام نور، علوم تحقیقات، دانشگاه فرهگیان، دانشگاه فنی و... در اسفندماه سال گذشته برگزار گردید.

دفعات مشاهده: 175 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر