با انعقاد تفاهم نامه همکاری با فدراسیون ورزشهای ناشنوایان دانشگاه علوم پزشکی ایران به دنبال ایفای نقش مسئولیت اجتماعی

| تاریخ ارسال: 1400/1/18 |
دانشگاه علوم پزشکی ایران به دنبال ایفای نقش مسئولیت اجتماعی

با انعقاد تفاهم نامه همکاری با فدراسیون ورزشهای ناشنوایان
دانشگاه علوم پزشکی ایران به دنبال ایفای نقش مسئولیت اجتماعی
 تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و فدراسیون ورزشهای ناشنوایان به‌ منظور استفاده بهینه از ظرفیت‌های علمی، آموزشی‌، پژوهشی و استفاده از امکانات دو طرف و بهبود و ارتقای سطح سلامتی و توانمندسازی جامعه ناشنوایان منعقد شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه،با حضور دکتر مهران تیشه گران، رییس فدراسیون ورزشهای ناشنوایان و دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس و جمعی از اعضای مسئولان دانشکده های پزشکی و توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، سه شنبه ۱۷ فروردین این تفاهم نامه همکاری به امضا رسید.
دکتر کوهپایه زاده در این جلسه گفت: ناشنوایی و معلولیت نباید مانعی برای حق حیات در جامعه و مشارکت در فعالیتهای ورزشی، اجتماعی و اقتصادی باشد و انجام طرح های آموزشی و پژوهشی برای رفع مشکلات و آموزش مهارت های زندگی به ناشنوایان می تواند باعث رها سازی ظرفیت این ثروت ملی شود.
وی در ادامه به جایگاه برتر علمی گروه های مرتبط با سلامت و درمان گوش دانشگاه علوم پزشکی ایران در کشور و منطقه اشاره و تصریح کرد: اعضا هیات علمی دانشگاه، در گروه های آموزشی و مراکز پژوهشی مرتبط، آماده اند تا در راستای انجام مسئولیت اجتماعی خود، در خدمت توانمند سازی و رفع مشکلات جامعه ارزشمند ناشنوایان کشور باشند.
دکتر تیشه گران نیز در سخنانی با اشاره به سختی ها و مشکلات معیشتی و اجتماعی جامعه بیش از یک میلیون نفری ناشنوایان کشور، علت را نا آگاهی جامعه از پدیده ناشنوایی و مشکل برقراری ارتباط با ناشنوایان و پایین بودن سطح مهارت های زندگی ناشنوایان دانست.
رییس فدراسیون ورزش های ناشنوایان در ادامه، خواستار مساعدت دانشگاه علوم پزشکی ایران برای ارائه خدمات پزشکی، فیزیوتراپی و روان شناسی در اردوها و اعزام های تیم های ورزشی این فدراسیون شد.
وی با  قدردانی از ایثار کادر بهداشت و درمان کشور در مقابله با پاندمی کووید ۱۹؛ مشارکت علمی، آموزشی و مشاوره ای دانشگاه علوم پزشکی ایران را فرصتی ارزشمند برای این فدراسیون و جامعه ناشنوایان کشور دانست.
در ادامه جلسه دکتر ناصربخت،سرپرست مدیریت هماهنگی مراکز تحقیقات دانشگاه، دکتر محبی معاون پژوهشی گروه گوش و حلق و بینی، خانم دکتر پوربخت مدیر گروه شنوایی شناسی، دکتر مصاحبی نماینده دانشکده پزشکی و دکتر احمدی مدیر روابط عمومی دانشگاه در سخنانی، نیازمندی ها و زمینه های همکاری دانشگاه و فدراسیون ورزشهای ناشنوایان را تشریح کردند.
در پایان تفاهم نامه همکاری دو نهاد به امضا رسید.

دفعات مشاهده: 165 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر