یادداشت معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز جهانی بهداشت کرونا مستندی با ارزش از تلاش فداکارانه کارکنان و بهداشت ساخت

| تاریخ ارسال: 1400/1/18 |
کرونا مستندی با ارزش از تلاش فداکارانه کارکنان و بهداشت ساخت
یادداشت معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در روز جهانی بهداشت
کرونا مستندی با ارزش از تلاش فداکارانه کارکنان و بهداشت ساخت
سلامت مهم‌ترین نعمت الهی و مؤلفه‌ای چند بعدی است که مشارکت و همکاری بین ارگانی، بهترین و مؤثرترین راهکار، جهت ارتقای سلامت شهروندان و نیل به این گوهر ناب است. با توجه به این مهم، روز ۱۸ فروردین ماه؛ مطابق با ۷ آوریل هر سال، از سوی سازمان جهانی بهداشت (who )  به عنوان "روز جهانی بهداشت" نامگذاری شده است و به منظور گرامی‌داشت این روز، همه ساله برنامه‌هایی در سراسر جهان برگزار می شود.
با توجه به فراگیری جهانی بیماری کرونا امسال نیز مانند سال گذشته با این تفاوت که یک سال تلاش، کوشش، زحمات بی منت و بی  شمار و از خودگذشتگی همکاران بهداشت و درمان را شاهد بودیم و این امر بر کسی پوشیده نیست؛ بیماری کوید-۱۹ یا همان کرونا با تمام مشکلات و ناراحتی هایی که به دنبال داشت مستندی بسیار با ارزش از نمایش تلاش های فداکارانه کارکنان بهداشت و درمان در سراسر جهان بود.
همگان به معنای واقعی دانستند که این زنان و مردان قهرمان چگونه با جان فشانی و با وجود مشکلات بی‌شمار سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، کمبود منابع انسانی و... با تمام وجود برای خدمت به مردم نازنین این مرزو بوم چشم بر هم نگذاشتند.
روز ۱۸ فروردین مقدمه ای شد تا بار دیگر از تمامی همکاران معاونت بهداشت، مراکز و شبکه های تحت پوشش و به طور کلی همه نیروهای با اخلاص دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور بابت تمام زحماتی که برای سلامتی هموطنان خود کشیدند، تقدیر و تشکر کرده و از خداوند متعال، خیر، برکت و سلامتی برای یکایک این عزیزان و خانوادهای محترمشان آرزو مندم.
دکتر بابک عشرتی
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران

دفعات مشاهده: 223 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر