ایجاد اتمسفر پاسخگویی اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/1/18 |
ایجاد اتمسفر پاسخگویی اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی ایران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: پاسخگویی اجتماعی و ایجاد تعهد نسبت به آن باید به عنوان یک اصل مهم در نظر گرفته شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده در جلسه کارگروه پاسخگویی اجتماعی مورخ ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ عنوان کرد: پاسخگویی اجتماعی و ایجاد تعهد نسبت به آن باید به عنوان یک اصل مهم در نظر گرفته شود و فرهنگ سازمانی حول این محور شکل گیرد.
وی بیان کرد: حرکت به سمت اخلاق مداری، فناوری های مبتنی بر نیاز، کارآفرینی واستقلال طلبی؛ نوعی پاسخگویی اجتماعی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر تغییر برنامه های آموزشی و استفاده از ظرفیت تشکل ها و انجمن های دانشجویی برای اجرای برنامه پاسخگویی اجتماعی تاکید کرد و افزود: مدیران، کارکنان، اساتید و دانشجویان باید پاسخگویی اجتماعی را به عنوان یک تکلیف در نظر بگیرند و نسبت به آن حساس باشند, فعالیت‌ها در سطح دانشگاه باید به سمت پاسخگویی اجتماعی سوق داده شود.
وی گفت: پیرو دستور العمل وزارت بهداشت باید به صورت علمی به پاسخگویی اجتماعی پرداخته شود و از دانش فنی و اهرم های انگیزشی برای انتقال درست مفاهیم این حوزه استفاده شود.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به تسریع در اجرای برنامه پاسخگویی اجتماعی، افزود:  برگزاری رویداد های وبیناری و دوره های مجازی،  بهره بردن از تجربیات اساتید مجرب، استفاده از قابلیت های موجود در بخش‌های مختلف دانشگاه به ویژه حوزه دانشجویی و تهیه مدیاهای آموزشی از مهمترین مواردی است که برای تبلور این تفکر (توجه به پاسخگویی اجتماعی) ضروری است.
دکتر بیتا مهروی؛ دبیر اجرای برنامه پاسخگویی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در بخش ابتدایی جلسه‌؛ اهداف، محورهای این برنامه را مطرح کرد و افزود: با هماهنگی معاونت ها باید کارگروه‌های مربوط تشکیل، فرآیندها مشخص و شرح وظایف ها تعیین شود.
دکتر مهروی تصریح کرد: امیدوارم با همکاری معاونت های مختلف، برنامه پاسخگویی اجتماعی هر چه سریعتر در سطح دانشگاه اجرا و عملیاتی شود.
وی از برگزاری جشنواره پاسخگویی اجتماعی ( به صورت وبیناری) به میزبانی  دانشگاه علوم پزشکی ایران در نیمه دوم خرداد ۱۴۰۰ خبر داد.
پایان خبر
ره نورد

دفعات مشاهده: 251 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر