رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسب روز جهانی بهداشت مطرح کرد تعهد حرفه ای کارکنان دانشگاه ایران برای کمک به مردم در همه گیری کرونا

| تاریخ ارسال: 1400/1/19 |
تعهد حرفه ای کارکنان دانشگاه ایران برای کمک به مردم در همه گیری کرونا
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسب روز جهانی بهداشت مطرح کرد
تعهد حرفه ای کارکنان دانشگاه ایران برای کمک به مردم در همه گیری کرونا
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی و نامگذاری سال ۲۰۲۱ به عنوان «سال جهانی مدافعان سلامت» از تلاش های شبانه روزی دست اندرکاران بهداشتی و درمانی کشور قدردانی و خاطر نشان کرد: کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران در همه گیری کرونا متعهدانه در کنار مردم هستند.
دکتر جلیل کوهپایه زاده با اشاره به شعار روز جهانی بهداشت در سال ۲۰۲۱ «ایجاد جهانی عادلانه‌ و سالم برای همه»،  داشتن زندگی سالم و دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت را حق تک تک هموطنان دانست و اظهار کرد: ارائه خدمت بدون تبعیض و همراه با عدالت در تمام نقاط منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران بزرگترین افتخار ما است.
وی با اشاره به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در هفت منطقه شهرداری تهران و ۵ شهرستان بهارستان، شهریار، رباط کریم، ملارد و شهر قدس توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران، افزود: ویروس کرونا در چهارده ماهه گذشته شرایط سختی را در مراکز بهداشتی و درمانی کشور ایجاد کرد اما همکاران من در جای جای این دانشگاه بزرگ با تلاش شبانه روزی خود ثابت کردند، با وجود تمام مشقات پای تعهد حرفه ای خود برای کمک به مردم عزیزمان ایستاده اند.
ریییس دانشگاه علوم پزشکی ایران  همچنین از ابتکار نام گذاری سال ۲۰۲۱ به عنوان سال جهانی مدافعان سلامت قدردانی کرد و ادامه داد: جا دارد بار دیگر و به مناسبت روز جهانی بهداشت از فداکاری های همکاران تقدیر و از شهدای مدافع سلامت را که در راه صیانت از سلامتی جامعه از جان خود گذشتند، به نیکی یاد کنم.
وی در پایان گفت: امیدوارم  در فرصت های پیش رو با بازنگری، شناسایی و تکیه بر توانمندی ها، دستاوردها و انتظارات موجود، در قالب برنامه های جامع علمی هشت ساله دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر ارتقای سطح سلامتی مردم بیش از پیش گام برداریم و شرایط را برای ارتقا سطح سلامت و بهبود کیفیت زندگی شهروندان عزیزمان فراهم کنیم.
پایان خبر
حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 3853 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر