• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح داد گزارش آخرین وضعیت کرونا در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پ گزارش آخرین وضعیت کرونا در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما

| تاریخ ارسال: 1400/1/21 |
گزارش آخرین وضعیت کرونا در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران توضیح داد
گزارش آخرین وضعیت کرونا در گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در ارتباط تصویری با گفتگوی ویژه خبر شبکه دوسیما گفت: مردم برای هر بیماری جزئی به بیمارستان‌ها مراجعه نکنند و حتی الامکان به مراکز جامع سلامت و مراکز ۱۶ ساعته و بخش‌های سرپایی و کلینیک‌های تنفسی مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه حتی مبتلایان می توانند، داروی رمدسیویر را در این کلینیک‌ها به صورت سرپایی دریافت کنند، افزود: بیماران در صورت نیاز به بستری از طریق این مراکز و کلینیک‌های تنفسی به بیمارستان ها ارجاع می شوند.

دفعات مشاهده: 3762 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر