با حضور معاون درمان دانشگاه ایران انجام شد: دیدار با خانواده شهید مدافع حرم؛ مهدی بختیاری

| تاریخ ارسال: 1400/1/21 |
دیدار با خانواده شهید مدافع حرم؛ مهدی بختیاری
با حضور معاون درمان دانشگاه ایران انجام شد:
دیدار با خانواده شهید مدافع حرم؛ مهدی بختیاری
 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه  با حضور درخانه شهید مدافع حرم؛  مهدی بختیاری، یاد و خاطره او را گرامی داشتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر توکلی ؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و هیئت همراه روز شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ با خانواده شهید مدافع حرم؛ مهدی بختیاری در اسلامشهر دیدار و از مقام شامخ این شهید بزرگوار تجلیل کردند.
دکتر نادر توکلی به نمایندگی از ریاست دانشگاه عنوان کرد: مجاهدت و رشادت شهید مهدی بختیاری بسیار ارزشمند است؛ افتخاری برای معاونت درمان است که فرزند یکی از همکاران  به این مقام والا دست یافته است.
معاون درمان دانشگاه برای خانواده شهید مهدی بختیاری آرزوی صبر جزیل کرد وافزود: شهادت به عنوان بالاترین درجه ایثار و فداکاری در راه پایداری انقلاب اسلامی مطرح است؛ امیدوارم ما هم بتوانیم راه این شهید بزرگوار را ادامه دهیم.
دکتر رامتین حدیقی؛ دبیر ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه  در این دیدار اظهار کرد:انقلاب اسلامی و حکومت مدیون قطره قطره خون شهدایی است که جان خود را در راه دفاع از اسلام، حریم و حرم فدا کردند و چه سعادتی بالاتر از این که ایثارگرانه در این مسیر به شهادت رسیدند.
در ادامه رضا البرزی؛ معاون مدیریت ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه گفت:در برابر رشادت ها و ایثارگری های شهید مهدی بختیاری که مظلومانه برای دفاع از حرم به شهادت رسید، سر تعظیم فرود می آوریم.
وی افزود: برای خانواده این شهید بزرگوار آرزوی سلامتی و صبر دارم و امیدوارم تنها فرزند وی با حمایت خانواده رهرو پدر باشد.
همچنین دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن گفتگوی تلفنی با پدر شهید مهدی بختیاری، یاد و خاطره وی را گرامی داشت و برای خانواده او سلامتی و صبر را از خدای منان خواستار شد.
در پایان ضمن قرائت زیارت نامه شهدا،  با اهدا لوح به خانواده بختیاری از مقام والای این شهید بزرگوار تجلیل شد.
مهدی بختیاری (فرزند مسلم بختیاری از همکاران حوزه معاونت درمان) ، متولد ۱۳۷۰، متاهل و دارای یک فرزند پسر ۲۰ ماهه که در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ در منطقه المیادین سوریه به درجه رفیع شهادت رسید.
طبق گفته خانواده وی؛ احترام به پدر و مادر از ویژگی بارز شهید مهدی بختیاری بود.
 روحش شاد؛ راهش پر رهرو
 پایان خبرره نورد

دفعات مشاهده: 806 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر