• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

معاون علمی و فناوری رییس جمهور: فرهنگ تحقیق و پژوهش در کشور در حال توسعه است

| تاریخ ارسال: 1400/1/22 |
فرهنگ تحقیق و پژوهش در کشور در حال توسعه است
معاون علمی و فناوری رییس جمهور:
فرهنگ تحقیق و پژوهش در کشور در حال توسعه است
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، راه‌اندازی شتابدهنده تخصصی سلول‌های بنیادی و طب بازساختی در دانشگاه علوم پزشکی را گامی ارزشمند دانست و گفت: خوشحالم که فرهنگ تحقیق و پژوهش در کشور حال توسعه است اما این اقدام شروع یک راه طولانی خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سورنا ستاری یکشنبه بیست و دوم فروردین ۱۴۰۰ در حاشیه راه‌اندازی شتابدهنده تخصصی سلول های بنیادی و طب بازساختی اظهار کرد: این کار می تواند فرهنگ آموزش و پژوهش را در دانشگاه‌ها تحت تاثیر جدی قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی دانشگاهی پیشرو است، افزود: در آینده شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه ها خواهیم بود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور ادامه داد: علاوه بر راه اندازی شتابدهنده و موضوعاتی دیگری که در حوزه توانبخشی در این دانشگاه اتفاق افتاد، پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در غرب تهران قرار است، راه اندازی شود.
وی با بیان اینکه با حمایت‌های استاندار تهران این کار شتاب خواهد گرفت، اظهارکرد: این کار سبب اتفاقات خوبی در آینده خواهد بود اما شروع یک حرکت بزرگ در این دانشگاه است.
دکتر انوشیروان محسنی بندپی؛ استاندار تهران نیز که در اولین جلسه هیات امنا پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران، حضور داشت، اظهار کرد: طی ۷ تا ۸ سال اخیر اقدامات خوبی در توسعه پارک های علم و فناوری، شرکت های دانش بنیان، استارتاپ ها و شتابدهنده ها شکل گرفته است که این کار زمینه کار را برای نخبگان علمی و تخصصی کشور فراهم خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه ما کمک خواهیم کرد تا پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شود، اظهار امیدواری کرد که پارک علم و فناوری سلامت در راستای وظایف محوله خود، خدمات ارزشمندی را ارائه کند.
اولین جلسه هیات امنا پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران، همزمان با افتتاح شتابدهنده تخصصی سلول های بنیادی و طب بازساختی برگزار شد. دکتر سورنا ستاری؛ معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر انوشیروان محسنی بندپی؛ استاندار تهران و دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این جلسه حضور داشتند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 326 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر