• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

دکتر ستاری در اولین جلسه هیات امنای پارک علم و فناوری دانشگاه ایران: بدون ورود بخش خصوصی، خروجی پژوهش محصول نخواهد بود

| تاریخ ارسال: 1400/1/23 |
بدون ورود بخش خصوصی، خروجی پژوهش محصول نخواهد بود
دکتر ستاری در اولین جلسه هیات امنای پارک علم و فناوری دانشگاه ایران:
بدون ورود بخش خصوصی، خروچی پژوهش محصول نخواهد بود
 معاون علمی و فناوری رییس جمهور تاکید کرد: تا بخش خصوصی در پژوهش سرمایه گذاری نکند، خروجی پژوهش، محصول نخواهد بود.
وی افزود: زیرساخت هایی برای این منظور نیز باید فراهم شود و مهم ترین آن تغییر فرهنگ عمومی دانشگاه ها است؛ فرهنگ دانشگاه ها به این سمت باید برود که بخواهند مشکلات مردم، صنعت و کشور را حل کنند.
دکتر ستاری خاطر نشان کرد: از لحاظ زیرساختهای فیزیکی به ایجاد مراکز فناوری، شتابدهنده ها و پارک های علم و فناوری نیز باید توجه شود.

دفعات مشاهده: 380 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر