رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز دندانپزشک مطرح کرد نقش مهم دندانپزشکان در زنجیره نظام سلامت

| تاریخ ارسال: 1400/1/23 |
نقش مهم دندانپزشکان در زنجیره نظام سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز دندانپزشک مطرح کرد
نقش مهم دندانپزشکان در زنجیره نظام سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی به مناسبت روز دندانپزشک اظهار کرد: اهمیت سلامت دهان و دندان در حفظ و ارتقاء سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماریها بر کسی پوشیده نیست و دندانپزشکان به عنوان عضوی از تیم و حلقه ای از زنجیره نظام سلامت نقش بسیار مهم و قابل توجهی در ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.
دکتر کوهپایه زاده افزود: بر خود لازم می‌دانم فرارسیدن  بیست و سوم فروردین‌ ماه؛ روز دندانپزشک را به تمامی اساتید و دانشجویان دانشکده نوپای دندانپزشکی و سایر همکاران دندانپزشک در  دانشگاه علوم پزشکی ایران که در مسیر سلامتی جامعه گام برداشته و دانش، تجربه و مهارت خود را برای خدمت به مردم به کار می‌گیرند، تبریک عرض کرده و برای همه تلاشگران این عرصه  سربلندی، عزت، سلامتی و توفیق روزافزون را از درگاه ایزد منان مسألت نمایم.
بنابراین گزارش دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال گذشته آغاز به کار کرد و در حال حاضر هم اکنون ۲۵ دانشجوی انتقال خارج به داخل در این دانشکده تحصیل می کنند و از سال ۱۴۰۰ نیز از طریق کنکور سراسری دانشجو جذب خواهد شد.
به  گفته مسئولان، کلینیک دندانپزشکی در خیابان جمال زاده به طور کامل تجهیز شده  و حدود ۱۲ عضو هیات علمی علاوه بر آموزش، در این کلینیک خدمات درمانی به مراجعه کنندگان ارائه می کنند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 237 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر