• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

کمک استاندار تهران برای راه اندازی پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1400/1/23 |
کمک استاندار تهران برای راه اندازی پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه ایران
استاندار تهران از کمک برای راه اندازی پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین جلسه هیات امنا پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران و سایر مسئولان همزمان با افتتاح شتابدهنده تخصصی سلول های بنیادی و طب بازساختی برگزار شد.
انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه این جلسه اظهار داشت: طی ۷ تا ۸ سال اخیر اقدامات خوبی در توسعه پارک های علم و فناوری، شرکت های دانش بنیان، استارتاپ ها و شتابدهنده ها شکل گرفته است که این کار زمینه کار را برای نخبگان علمی و تخصصی کشور فراهم خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه ما کمک خواهیم کرد تا پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شود خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری سلامت در راستای وظایف محوله خود، خدمات ارزشمندی را ارائه کند.
 پایان خبر

دفعات مشاهده: 314 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر