با راه اندازی پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ زیست بوم فناوری در غرب استان تهران تغییر می کند

| تاریخ ارسال: 1400/1/23 |
زیست بوم فناوری در غرب استان تهران تغییر می کند
با راه اندازی پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
زیست بوم فناوری در غرب استان تهران تغییر می کند
معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه بودجه کشور با اعلام حمایت از توسعه پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: این پارک زیست بوم غرب استان تهران را تغییر می دهد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حمید پوراصغری؛ معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه بودجه کشور در اولین نشست هیات امنای پارک و علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: نگاهی که الان وجود دارد این است که زیست بوم غرب استان تهران با این پارک قاعدتاً تغییر پیدا خواهد کرد.
وی تاکید کرد: ما در سازمان برنامه و بودجه تلاش کرده ایم این موضوع در سند توسعه استان تهران گنجانده و حمایت‌های لازم نیز انجام شود.
دکتر پوراصغری با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری رییس جمهور حتماً در زمینه بخش های فنی و اعتباری موضوع اعمال نظر خواهند داشت، افزود: در حوزه اعتبارات ملی هم، چنانچه موضوعاتی باشد که ما بتوانیم حمایت کنیم قطعاً این حمایت را انجام خواهیم داد.
وی از پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان یک پروژه ملی یاد کرد و گفت: انشاالله بتوانیم برای توسعه و بهره برداری مطلوب فناوران از این پارک قدم‌های محکم‌تری برداریم.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 273 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر