• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رییس ستاد اجرایی فرمان امام: پارک علم و فناوری ملارد هر چه زودتر در اختیار فناوران سلامت قرار بگیرد

| تاریخ ارسال: 1400/1/24 |
پارک علم و فناوری ملارد هر چه زودتر در اختیار فناوران سلامت قرار بگیرد
رییس ستاد اجرایی فرمان امام:
پارک علم و فناوری ملارد هر چه زودتر در اختیار فناوران سلامت قرار بگیرد
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اعلام حمایت همه جانبه از توسعه پارک های علم و فناوری سلامت در کشور، گفت: به منظور جلوگیری از هدر رفت منابع پارک علم و فناوری ملارد باید هر چه زودتر در اختیار فناوران سلامت قرار بگیرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد مخبر؛ رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در اولین نشست هیات امنای پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: ستاد اجرایی فرمان امام از پروژه های فن‌آورانه و توسعه پارک های علم و فناوری سلامت حمایت می کند.
وی با بیان اینکه برای آغاز بهره برداری از پارک علم و فناوری ملارد باید به کارها سرعت داد، افزود: کندی راه اندازی پروژه ها علاوه بر اینکه دستاوردهای پیش بینی شده را با تاخیر نصیب مان می کند، هزینه ها را چند برابر می کند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 265 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر