• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

توصیه های سازمان جهانی بهداشت به روزه داران

| تاریخ ارسال: 1400/1/24 |
توصیه های سازمان جهانی بهداشت به روزه داران
دکتر احمد المنظری مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه‌ای خطاب به روزه‌داران در ماه رمضان، به آنان چند توصیه کرد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، توصیه های المنظری به روزه داران به شرح زیر است:
 اول: در صورت برگزاری مراسم دسته‌جمعی، از فضای باز استفاده شود.
 دوم: حتما در مراسم‌ها از ماسک‌های پزشکی استفاده شود.
 سوم: در وعده افطار از خوراکی‌های مغذی استفاده شود و تا جای ممکن آب نوشیده شود و از استعمال دخانیات پرهیز شود.
 چهارم: اگرچه ممکن است برداشت شود که قصد تغییر رسومات این ماه را داریم، بهتر این است که در خانه و شبکه‌های اجتماعی با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم.
 پنجم: می‌توان برای نذری دادن از غذا‌های کنسرو شده به جای غذا‌های باز استفاده کرد.
 ششم: می‌توان در این ماه که نشانه بندگی و عبودیت است برای قشر ضعیف واکسن رایگان خرید و توزیع کرد.
گفتنی است، در برخی از کشور‌های اسلامی مانند مصر، لبنان، یمن، تونس و اهل سنت عراق امروز سه‌شنبه شروع ماه مبارک رمضان اعلام شده است به همین دلیل سازمان بهداشت جهانی مانند سال گذشته برای گرامی داشتن این ماه در زمان همه‌گیری کرونا به روزه‌داران توصیه‌های خود را ارائه کرد.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 661 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر